Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz tranceplanet #14997 üzenetére

    Jelentkezem, megvan minden.

    Tanfolyam szombat 8:00-13:00-ig kb 20 perc szünet közbe. Igazából semmi értelme nem volt, egyszer nyomtam egy újraélesztést és ennyi. Legutóbb még 3-4 éve mikor végeztem sport akadémián ott nyomtam babát, de ment mindjárt elsőre nem felejtettem el (pedig azt hittem).

    Ma vizsgánál meg 2 szinten ment a vizsga kb 30-30 ember színtenként. 2 ember ment be egyszerre, újraélesztés volt, de befújni nem kellet a vírus miatt. Majd a tétel A,B részét kellet elmondani.

    Elég lazán vették, akivel bent voltam az kb vicc kategoria volt, bíztos nem engedtem volna át.
    (Előtte pénztárnál amikor befizettem a vizsgát, akkor volt aki beszélt a másikkal és mondta, hogy rossz helyre rakta kompresszionál a kezét, kicsitt lejjebb és vége is volt, szóval mikor milyenek gondolom).

    Nálam kompresszionál is mondta, hogy nagyon jó a technika, illetve tételnél is megdicsértek, hogy jól elmondtam mindent.

    Azok meg akik elviccelik ezt, lelkük rajta így is úgy is átt lehet csúszni. Csak ha majd helyzet van és van valami és azt se tudja mit kell csinálni majd akkor rádöbben, hogy jól kibaszott magával. Esetlegesen felelőségre vonás utána stb...

    Na mindegy, összeségéban nekem a jogosítvány megszerzése zökkenő mentesen ment végig, mindenhol elsőre átmentem (igaz felkészülve mentem oda mindegyikhez). De tisztában vagyok vele, hogy elég a forgalmin egy okos aki szar szituba kever és annyi a vizsgádnak. Szóval akik majd esetlegesen olvassák ezt, ne adjátok fel. Nem olyan vészes mint az sokszor az ember hiszi, és sokszor a korlátok csak fejben vannak. :K

    Hajrá mindenkinek és balesetmentes vezetést!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák