-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wis
tag
Azért nem működik, mert bár úgy tűnik, hogy globálisan hozod létre a függvényt a jsfiddle még belerakja egy onload-ba így az kívülről nem lesz látható. Ezt baloldalt lehet kikapcsolni.
Nyílván ez összefügg a visibility:hidden-nel
Ezt jól látod, még sem állítottad vissza visible-re.A regexnél match helyett test-t használd, az booleant ad vissza.
-
adam_
senior tag
Sziasztok! Egy sima validálós formot szeretnék létrehozni, ami ellenőrzi, hogy a nevek, valamint az e-mail mező kivan-e töltve, és hogy helyesen van-e kitöltve. Ehhez már csináltam egy scriptet. Itt található. Nem tudom, hogy miért nem működik JSFiddlleben, nálam a helyi gépen megy a script, szépen módosítgatja a div konténerben a szövegeket, és az alert ablak is felugrik amikor kell. Szóval most ezektől függetlenűl lenne két kérdésem. (Bár érdekelne, hogy JSFiddleben miért nem működik..)
Amikor egy / kettő esetleg mindhárom inputboxot nem töltik ki, alul szépen felugrálnak a hibaüzenetek, hogy "Tölts ki a kereszt / vezetéknevet / e-mail mezőket. Ha mindet kitölti, ez szépen el is tűnik, és a küldés gombra kattintva megköszöni a kitöltést. Viszont ha másodjára töltene ki a formon egy mezőt, és az egyik kimarad, akkor már nem írja ki a msg konténerbe a hibaüzenet. Nyílván ez összefügg a visibility:hidden-nel, de hogyan lehet elérni, hogy addig amíg másodjára se tölti ki szépen az összes mezőt, ne engedje elküldeni az adatokat?
A második kérdésem, pedig a kikommentelt regexekre vonatkoznak. Hogyan tudnám még ezeket a regex feltételeket is bekapcsolni az egyes mezőimhez? Írtam lentebb az első "vorname" if rész után egy kikommenteltet, ahogy szerintem mennie kellene, mégsem megy.
Előre is köszönöm a rávezetéseket, hogy hogyan oldhatnám ezt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest