- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
Van egy PENTIUM Dual-Core E5300-as procim (2,6MHz), de milyen alaplappal lehetne egy kicsit "megtornáztatni" őkelmét? Mert kipróbálnám a tehetségét ...
-
draff
aktív tag
válasz
#96302336 #1738 üzenetére
Ha az 1,8-as Pentium dual core proci 3,4-3,7-ig valóban "feltornázható", akkor vajon egy 2,60-as meddig bírná?
Esetleg 4-ig? Fél ötig?Avagy ezek már csak olyanok, hogy minnél feljebb, annál legkevésbé?
Volt nekem régen egy P1 MMX 166-osom.
Fel lehetett tolni mindenféle akadozás nélkül 2,1-ig.
A P1 MMX 200-as viszont már csak 2,4-ig ment fel, ám az MMX 233 szinte semmennyivel se!
Mintha az lett volna az egésznél a plafon. Vagy már maga az alaplap se bírta volna?
Még EDO RAM-os volt és AT tápos. (a klasszikus kőkorszak) -
uzsz
senior tag
Hirtelen nem talaltam jobb altalnos hagzasú topicot ezért ide teszem, mert lehet hogy proci gon
Igazából én csak gyanakodom a tápra, ezért leírom mit tapasztalok..
Az eddigi kb 4-5 eves gepem el kezdte azt csinálni, hogy bekapcs után nem jott be boot képernyő, csak no signal a monitoron es mint ha a boot is elakadt volna egesz korán v mint ha nonstop resetelné magát, ez éltalában néhány kikapcs után megszünt. Most elköltöztem és összerakás után ugyan ez a jelenség csak nem szűnt meg. Gondoltam alaplap, ezért kicseréltem, új lappal ugyan ez, mondom hatha táp, kicseréltem, ugyan ez, de már minden drive és kártya kikerült a gépből közben. Tehát 2 dolog maradt.. Vagy processzor vagy a táp volt a rossz és hazavágta az új alaplapot is, amig nem keritek egy atx táptesztert addig csak talalgatok. Ötletek?
A procit hogy lehetne tesztelni másik gép nélkül? -
csurenzoo
aktív tag
Van egy E2140-m és eddig 2 éve 380 fsb-n üzemelt. Amióta felraktam a Win7-t és később újra az XP-t egyszerűen nem tudom a régi bios beállításokat visszarakni. A Windows, cpu-z az alap beállításokat mutatja. Alaplapom: Gigabyte P35 DS3L, RAM: 2* 1GB DDR2 800MHZ Kingmax
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy Pentium D 925-öt szeretnék húzni egy abszolút antituning lapban (Asus P5VD2-MX SE, még az FSB-t sem lehet változtatni), ezért "drótozásos", vagyis proci-érintkező összekötéses FSB és feszemelés kellene hozzá.
Pár hónappal ezelőtt foglalkoztam ezzel, de nem tudom hirtelen hova tettem ezeket a linkeket, és megkeresni ujra elég sok idő lenne, gondoltam hátha tudja valaki közületek "fejből" ezt itt. -
papaizsolt
tag
válasz
Pityupityu #2571 üzenetére
nem is tudok fesz állítani a biosba
-
Pityupityu
csendes tag
Szia!
Frissítettél már biost?
Nem adtál valami feszt a délihídra???? -
papaizsolt
tag
Helló!!
,elkélne egy kis segítség mert nem tudom mi lehet a gond ,szval az lenne a gond felhúzom a procit 2,8GHz ról 3gigáig addig megy és stabil de azért többre vágyon és felhúzom 3,2 ig de akkor márt hibát ír
eboot and select proper boot device ,és nem megy tovább ,nem tudom mi okozza a hibát kérdeztem márt az alaplapos topikban is tuningosba is de nem tudtak igazából segíteni ,biosban a boot sorrend az jó 1dleges a HDD ,de úgy sem jó ,
egy 500GB os vinyom van ,
-
csocsoszán
őstag
Szerbusztok!
Segítene nekem valaki! Van egy ASUS P5LD2-X/1333 alaplapom. Szeretném az Intel E 2160-as procimat tunningolni. Sajna nem nagyon értek hozzá, és úgy veszem észre,hogy a BIOS nem kínál fel feszültség állítási lehetőséget(ami 0214 van rajta). Tudok valamit azon kívűl tenni,hogy az alap 200-at felemeltem 238-ra így 2140 körüli a Mhz. A RAM 1066-os így az bírná az emelést, de azt sem tudom külön állítgatni!
Köszi! Csocsoszán -
spartan1
aktív tag
Sziasztok!Elvégeztem egy tesztet az e6500-assal.ime.A proci nagyon jól szuperál és szerencsére nem bántam meg a vásárlását!
-
furumc
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nem értek az Intel procikhoz, és ebben szeretnék segítséget kérni!
Tulajdonomba került egy gigabyte ga-g1975-c alaplap, és bele szeretnék venni egy procit.
Viszont igen tanácstalan vagyok, mert a hivatalos oldalon nem írja a dual core támogatást, viszont forumokon meg olvasni.Kérdés, melyik proci megy benne, illetve melyik a dual core intel processzor?
Előre is köszönöm!
-
cserkész
tag
válasz
robert02@12 #2561 üzenetére
szerintem az intel procit válaszd.nekem volt egy phenom 9650-em és iszonyuan gyengén teljesített 3dmark06-ban viszont az intel ahoz képest hogy csak két magos sokkal jobban. az árukat is jobban tartják az intel-ek.én biztosan az intelt választanám de te tudod,ez csak egy tipp volt.
-
BudaiZoli
tag
hali,
összeraktam egy új gépet, E3300-as procival P45-ös alaplapba. A kérdésem egyszerű, a szorzón kívül kell-e valamit állítani még?
Üdv: Zoli
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok!Minap vettem egy e6500-ast és szerencsére szépen dolgozik viszont az op rendszer maradt a régi.Ilyenkor/procicserénél/ érdemes új rendszert rakni vagy maradjon a régi?Ha újrarakom lehet némi változás a teljesitményben,vagy ha most jól működik akkor felesleges volna?
-
robert02@12
csendes tag
Sziasztok szeretném kérdezni melyiket vegyem meg mert nem nagyon értek a procikhoz és hogy melyik az erösebb AMD Phenom™ X4 9600 vagy Intel Core 2 Duo E6750 2x 2,66Ghz FSB1333MHz 4Mb?
-
sirzollee
tag
Hali!Erre tud valaki megoldást???
-
htva
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz topikba írok, de kétségbeestem...Asrock 775Dual-VSTA alaplapba Intel Dual Core E6300 (2,8GHz) procit tettem.
Bootolásnál 12,96GHz (!) órajelet mutat a kezdő képernyő, ami egy kicsit megrázó. (Közben állíottam a szorzón és most 2,85GHz-t látok bootolásnál és a BIOS-ban egyaránt.)
DE!
A CPU-Z v1.53 1,6GHz-es órajelet mutat, bármit indítok el, nem emelkedik meg az általam elvárt 2,8GHz értékre.
Mi lehet a baj? A BIOS-t az imént frissítettem a lehető legújabbra.
Olyan, mintha valaki kéziféket húzgálna. A BIOS-ban semmi sincs átállítgatva a gyári beállításról. Lehet, hogy pont ez a baj?Segítsetek plíz! Köszi.
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #2557 üzenetére
Beszereltük, jól hűti.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Presler magos pentium D-re a cooler master hyper tx2 hűtés elegendő?
-
Speed®
titán
válasz
Cimbooora #2553 üzenetére
Nézz utána a statikusság szó jelentésének..porszívóval nem takarítunk gépet..
Száradt paszta csak akkor okoz gondot, ha szemmel láthatóan eltartja a bordát az IHStől. Sokkal valószínűbb az alaplap..CMOS jumper a helyén van..?
Kénytelen leszel a procit is kipróbálni más lapban, azzal zárul le a kör. -
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
(Még mielőtt elvinném valami számítástechnikai boltba, megszeretném kérdezni véleményeket)
Lenne egy olyan gondom, hogy nem indul el a gépem.
Kipróbáltunk egyenként minden egyes alkatrészt másik gépben(kivéve az alaplapot és a procit), minden remekül ment.Hétvégén kitakarítottam a gépemet, kiszedegedtem minden egyes alkatrészt, és kifujattam a port valamint porszívóval kiszivattam... és amikor kiszedtem a proci hűtőt akkor úgy raktam vissza, hogy a hűtő "zsír" vagy a hővezető "zsír" meg volt száradva.
Utólag elég nagy hibát követtem el, hogy így tettem vissza, de márkéső.Na most szarintem vagy a proci éghetett le, vagy az alaplappal történhetett valami.
Kérdésem, leéghetett a proci pillanatok alatt, úgy hogy nem vezette át a hőt a "zsír" a hűtőre, vagy az alaplapnak történhetett valami baja?
Előre köszönöm válaszaitokat!
-
-KP-
addikt
core 2 duo e2140, felhúzva 2,66ghz-re biosból +0,05V (ezzel is kb annyit értem el, hogy stabilan megmarad az 1,35 mert 0,05 "lenyel" a lap) ráadva mennyivel fogyaszthat többet az alap 65W-nál?
-
Speed®
titán
válasz
Cimbooora #2548 üzenetére
Pentium Dual-Core E2140, 2x1.6GHz, 1MB L2, FSB800, LGA775
Csalóka a Pentium DC név, köze sincs a PentiumDkhez, ez C2D!#2549
E6400 nem olyan rossz (használtan ~10-12), ha picit foglalkoznál a tuningjával, nem is kéne más..de ha feltétlenül cserélni akarod, miért nem nézed meg a gyártói oldalt?? Le van írva mi megy bele, csak olvasni kell.. -
Cimbooora
aktív tag
Valamint E6400-as procimat szeretném lecserélni valami ütősebbre, mennyiért adhatnám el?
Illetve milyet vegyek helyette? ami bele is megy az alaplapomba Gigabyte GA EP31-DS3L?Szerk.: Ja és elfelejtettem megadni, hogy milyen videókártyával párosítva, Saphire Radeon HD 4830
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ennyi adatból megtudva: genuine intel( R ) cpu 2140 1600 1600
ez pontosan milyen proci, mi a neve?
És milyen tokozásba megy bele?Előre köszönöm válaszaitokat!!
-
Speed®
titán
Futtass Prime95 vagy Orthos tesztet, az alatt ha nem megy 100%ra a proci 2 magja, akkor kell elkezdeni gondolkodni. A D331 cedleroncshoz képest azért a D915 komoly előrelépés, nopersze ha olyasmit futtatsz, ami ki is használja. Ez nagyjából végülis bármelyik újabb játék, szerencsére a 2 mag általában már kell.
A melegedésen ne lepődj meg, 2x2MB cache és Presler mag, ha jól tudom..alapon 100W körül zabál, tuninggal nem nehéz ezt megkétszerezni sem..gyakorlatilag egy dual Prescott ilyen téren.
DFFelon
Azért van az alaplapodnak CPU support listája, hogy az alapján választ kapj..elméletileg az összes 800as FSBjű C2D belemegy, gyakorlatilag az E3x00/E5x00 széria nem kapott CPUID támogatást, így rizikós. 1.6GHzes órajelből ítélve jelenleg vagy E1200 vagy E2140 üzemel nálad, jó lenne azért konkretizálni CPUz segítségével.Az a baj, hogy nem egy tuningos alaplap, de meg lehetne próbálni 250es FSBre feltolni, ha nem megy, el kell gondolkodni inkább ennek a lecserélésén, mint egy újabb procin. Ugyanis az E4600-4700 ami a teteje lenne azoknak ami belemegy, annyira drága, hogy nem éri meg..inkább egy normálisabb alaplap 15 körül, ezt meg elpattintani 5ért, aztán a jelenlegi procid felhúzása 3GHz körülre..és később akár komolyabb proci beszerzése.
-
DFFelon
csendes tag
Hello az lenne a kérdésem, hogy 1 Asrock alaplap Conroe945PL-Glan Dual Core 1.6Ghz-es gépnek mien maximális hardvereket tudok bepakolni mert halvány lila gőzöm simcs hogy miket bir meg,szeretném megerősiteni mivel amikor vettem akkor még gyerek cipőben járt a 2 magos proci és én sem értettem hozzá és mi lett az eredménye? hogy a legnyengébb 2 magos pc-t vásároltam meg. Válaszotokat előre is köszönöm
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitségre lenne szükségem,remélem jó topicba irok.
Haver gépét"tuningolgatjuk"kicsit.Az alaplapot lecseréltük egy Asus P5LD2-re és abba vettünk egy Intel dual core D915-ös procit.Azt vettem észer hogy a régebbi D331-es pocijához képest nem teljesit olyan jól.Azt hittem majd ég és föld lesz a külömbség de nem igazán.
A win feladatkezelöjében a processzor teljesitménynél mutatja a két mag kihasztnáltsági diagramját rendesn,mind a két magnál ugrál a görbe még ha nem is egyformán,de az everest szerint csak egy mag megy!Az CPU1 mindig 0%-on áll,a CPU2 meg dolgozik rendesen és százalékra pont annyit mutat mint a win feladatkezelöjében.
Na most akkor melyiknek higyek?
Nekem még nem volt soha két magos Intelem csak annó egymagosom,és a mostani gépemben két magos AMD van.Amikor ebben a gépben cseréltem az egymagos AMD-t kétmagosra akkor fel kelett telepiteni egy illesztö progit a proci miatt mert nem igazán volt frankó nélküle.
Kerestem az intel oldalán is valamilyen Dual Core procikhoz való drivert,programot,de semmi ilyet nem találtam.Kell egyálltalán intelhez ilyen?
De egyébként a kérdés ezenkivül is él,hogy most akkor hogyan tudom kideriteni biztosra hogy megy e mind a két mag,és ha nem megy az mitöl lehet és hogyan lehetne segiteni rajta?u.i: a proci eléggé melegedik.A gyári hütöjével alapon efelment 60-65 fokra,ha valamit akartam csinálni vele(nem játék) akkor már ki is ugrott 70-75fokra! Mos egy heat pipes Asetek wapochill hütő van rajta,kicsit megelve a venti fordulatát tartja magát alapon 50-54 fokon.Nem tudom számit e ez valamit
-
juhi07
senior tag
üdv
az lenne a kérdésem hozzátok hogy hol lehet a legolcsobban beszerezni egy intel core 2 dou e8200 procit ? ÉS kb 14 K bol milyen alaplapot ajánlanátok amihez nem kell bios frisstés és teljesitményben pedig kiváló....(Játékra kéne )Én már láttam a BREKK nél 28990 ért e8200 est de ha valaki látott ennél olcsóbban is (Bóltol) az írja meg ...
Jah amugy a tápom elbirná a core 2 öt (AZ uj alaplapot) és a lent irt cucokat ??
Jah és hány % jobb az e8200 es az x2 5000 BE emtöl amugy ?Válaszokat elöre is köszönöm
-
Dokika86
csendes tag
Sziaztok egy ijen alaplapom van Asus P5SD2-FM és egy ijen procim Intel Pentium D 820 és az lene a kérdésem hogy eszt aprocit eszel az alaplapal lehte tuningol vagy van e értelme tuningolni.
választ elöre is kösz
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok egy E2220 dual core t szeretnék egy kicsit tuningolni.
Tudnátok ebben segíteni -
SpZ
senior tag
Milyenek az E4xxx box alap hűtői? E7200 -ra rakmnám rá és húznám 3ghz ig, sikerült szerezni E4400-ról 1 hűtőt,
vagy nem sokban különbözik az E7xxx hűtőktőll az se? -
newgamer
aktív tag
sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy intel core2duo processzorokra értem most.
Intel® Virtualization Technology
Intel® Trusted Execution Technologyez a két utasításkészlet, bizonyos C2D processzorokban benne van és van, amiben nincs benne, az lenne a kérdésem pontosan, hogy mikor számít és nem baj-e, ha nincs benne?
7200-es CPU-t szeretnék venni, elég jó ára van.
Köszi mindenkinek, aki tud segíteni.
-
thumb
aktív tag
sziasztok
tegnap vettem egy e8400-et de nem indul el a gép csak felpörög de még a monitor se kapcsol be amikor visszaraktam az elődöt az e6300-at azzal simán ment boot meg minden szerintetek mi lehet a gond? a 8400-nek nagyobb az fsb-je szerintetek kellene csinálnom valami bios resetet az alaplapon és akkor tuti megy vagy rossz a proci? (vadiuj akkor bontottam ki)
kérlek segítsetek előre is köszönöm
-
SpZ
senior tag
mi a külömbség az órajelen kívül az E8200 és E8400 között?
mennyivel marad el tőlük az E6750? -
proof88
addikt
-
R̲e̲m̲
senior tag
hali emberek!
az lenne a kérdésem h miért van az , hogy a D930-asom a feladatkezelőben 1 prociként jelenik meg és a cpu-z is csak egynek látja még a cache-nél is? tudtommal abban 2 mag van, 2*2 mega cache-el...
ha én vagyok a hülye szoljatok!
az eszközkezelőben 2 prociként szerepel...üdv
-
proof88
addikt
Szia, ebben az interaktív chartban ki tudod választani a procit és hogy mi legyen a tesztprogram. Nem tudom, hogy a dual core alatt a Pentium Dual Core-ra vagy a Pentium D-re gondolsz, mindenesetre mindegyik ott van, bár a Pentium D-t magad kell az alsó listából beraknod.
ui.: ja, mondjuk ha 2x2-es, 3 ghz-es a procid, akkor az valszeg Pentium D 925 vagy 930.
Igen, számottevő különbség van a Core2Duo-k javára. -
proof88
addikt
Hello!
Valakinek van tapasztalata Pentium D 930-as tuningolásával? Már van rajta egy HyperTX2, és idáig nem sikerült eléggé felmelegíteni a procit, mert alapból 200-as fsb, 3 ghz, alapfesszel 3.9 ghz-ig tudtam elmenni vele, 4 ghz-hez már kis feszemelés is kellett... viszont sokkal feljebb nem tudok menni, mert orthos nem stabil... fsb olyan 275 mhz...
BIOS-ban ezeket állítottam:
CPU VCore: 1.3625V
FSB Termination Voltage: 1.4V
MCH Chipset: 1.55V
ICH Chipset: Auto
DRAM: DDR2-733
PCI és PCI-exek természetesen fixálva vannak: 33, ill 100 MHz-re.Nem tudom, hol lehet a gond? Esetleg még valahol lehet biztonságosan feszt emelni, azért nem stabil?
Egyébként most vagyok max. 62 foknál, gyári hűtővel voltak magasabb hőmérsékletek is tuning nélkül is.
Amúgy ASUS P5WD2 lapom van i955X chipsettel, 1066-os FSB-t támogat még max, most ez 275x4 = 1100 MHz.Mi lehet a gond?
-
Atsoft
csendes tag
Sziasztok!
Végzett valaki olyan tesztet, ahol Dual Core procit hasonlított össze Core2Duo-val?
Nekem egy Dual core 3GHz-es 2x2M cache-es procim van, de ebben az árkategóriában Core2Duo 2-2,2GHz-es és 2M cache körüli procik vannak (kb.). Tud vajon annyival többet egy ilyen újabb proci, hogy a kisebb magsebesség és cache méret ellenére érezhetően többet teljesítsen? Ha Walakinek van ilyen eredménye, kérem ossza meg velünk.Köszi.
Atsoft -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy E2140-es procit hány GHZ-re lehet húzni, és hogy?(fesz adás, hűtés) stb. Mos 3.0 GHZ-en pörög!
-
horitomy
tag
Videókártya vásárlását tervezem core 2180as processzoromhoz. 3000en járatom. Az ajánlások alapján egy 8800gt 512-hez egy core 2 6750 ajánlott. Mhz ugyebár szinte egyforma.
Kérdés: Kb hány százalék sebességbeli különbség van egy 3000-en járó c2d és dual core között?
Elegendő lenne a teljes kihajtáshoz a 2180asom? 3000 felé nem szeretném húzni mert ott már erősen fesz emelésért könyörög. (Nekem meg ne zabálja az áramot.)Köszönöm!
-
csimav
őstag
Az E8400 jol tuningolhato? mennyi a fsb?
-
gervai97
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdésem a következő: Én egy videojátékőrült vagyok. A régi számítógépem már elavult.
Tervezek venni egy újat. És processor ügyben nem tok dönteni.
A három közül melyik fajtát ajánljátok: AMD Athlon64 X2 4000, Intel Dual Core,
Intel Core2Duo? -
Machado
tag
Egyszerű kérdésem lenne:
E4600-as Core2 Duo mellé jó a Geil Ultra 800Mhz? Tehát szinkronban van a kettő?
Arra gondolok, mint mikor régebben a 800FSB-és P4-hez 400Mhzes DDR-eket kellett venni, hogy szinkronba legyenek. -
MEKK
aktív tag
- Intel Core2 Duo E6300/2M/1066 tálcás 1 év garancia: 17.990,-
- Intel Core2 Duo E6400/2M/1066 tálcás 1 év garancia: 20.990,-
- Intel Core2 Duo E4600/2M/800 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 22.990,-melyik a jobb ezek közül és mire ez az árkülönbség a 6000es széria gyengébb vagy miért olcsóbb ennyivel?
-
Brae
őstag
válasz
KáZsé Mestör #2515 üzenetére
-
KáZsé Mestör
tag
üdv!
itt is megkérdezem,hátha!
Pentium T2330 dual core mobil proci!!!!
64 bites,vagy sem? -
törölt tag
válasz
sanzi89 #2512 üzenetére
eleget
ami elonye a 64bit-es oprencernek meg, az az egyetlen processzhez rendelheto memoria mennyisege, igy ha rettenet nagy virtualis masinakat futtatsz (java, erlang) vagy emulatorokat, akkor jol jon. ha nem futtatsz semmi olyat, ami igenyli a 64bitet, akkor tedd ra a jol bevalt kornyezetedet es kesz.
-
sanzi89
addikt
Üdv
Ez egy nagyon láma hozzászólás lesz, viszont nézzétek el nekem mivel lemaradtam ilyen téren a Pentium 4-Athlon64 csatában. Csak most már érik a gépcsere, és kéne egy kis infó. Előre szólok, béna kérdések lesznek.
Az Intel, hogy áll a 64bittel? Az új Core2Duo procijai még mindig 32bitesek? Új konfignál miben kell gondolkozni?
-
bagó
tag
Heló lenne egy kérdésem melyiket vegyem????
És miért???,
Intel Core 2 Duo E8400 BOX 3,00GHZ vagy Intel Core 2 Duo Q6600?
válaszokat priviben várom előre is kösz mindenkinek
Üdv.:bagó
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Megérné lecserélnem a mostani e4500 cpu-mat egy e6550-re 20k-ért?
A többi cucc marad. -
Szyszo
csendes tag
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy hogyan tudnám felhuzni a gépemet. Szeretnék segitséget kérni.
-
L!NK->Q3
senior tag
mennyire kell rácsavarozni a hűtőt a proci fölé?
nem lehet hogy túl rászorítottam? -
L!NK->Q3
senior tag
üdv!
van 1 intel dualcore D930am és beszab néha a windows is vele felmegy 100%ra a proci kihasználtság soxor
6. windowsom, nem tudtok vmit miért van? -
lakisoft
veterán
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Mi a különbség a FCBGA6 és a Socket P között? Kompatibilisek egymással?
Előre köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged