Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Jah.. .Azert en kihozok Neked egy rendszert, ugyan olyan minosegben, ugyan azon az aron. Nem tudom a 150 jurot honnan szedted. A tobblet fogyasztas pedig betudhato a +2 magnak. 4.4Ghz pedig boven sok meg a mai napig minden game alatt, nem kell tobb MHz. Azt meg az 5820K is hozza. Onnantol pedig mindegy, milyen cpu van a gepedben. A forrasztott IHS pedig jo dolog, a nelkul itt borulna minden. Egyebkent nem tudom milyen teszteket neztel, en nem ezt lattam. Volt egy irrealis youtube-os video, de arrol aki ert hozza, egybol lejohetett, hogy kamu. A tobbi oldalon mas a helyzet, es ott meg csak ki sem egyenlitettek az 5820K orajel hatranyat. Realisan van kozottuk 300MHz maximum. Defaulton meg 800....
A Z170 melyik ujdonsagatol kell hanyatt vagodni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kozben nalam is beerett a rendszer, vegre kiszenvedtem, mert a lap is ugy akarta. A 125-os strap miatt a kov. lepcso mar 3250MHz lenne, amit nem tudnak a ramok, leven Hynix van rajta. Kicsit varok, most alakul a ddr4 piac, aztan veszek valami uj szerias samsungal szerelt kittet, azok mennek 3.6GHz-t is, igaz CL18-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- LEGO klub
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)