Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kedves fórumozó társaim!
Ígértem, hogy be fogok számolni a (#8297) kommentben leírt processzorom állapotáról. Kiderült, hogy a processzorral és az alaplappal is voltak gondok. Elküldtem mindkettőt Cink_Elek társunknak, aki rászolgált a hírnevére. Helyrerakta a foglalat elcsavarodott lábát, de ami fontosabb: megjavította a 4770K-mat.
Kiderült, hogy az a hiba, amit én szabad szemmel láttam, az nem okozott volna problémát, mert csak földpont volt lakksérüléssel. A valódi hibát, azaz hibákat, mert több is volt, észre sem lehetett venni szabad szemmel. A képen a NYÁK oldalán egy tű van, hogy a méreteket lehessen érzékelni.
Ezt tisztességesen össze is húzta:
Aztán miután végignézte az egészet, talált még ott, ahonnan ez jött.
Miután ezeket megcsinálta, kijavította a lábhibát is az alaplapomon, majd teszteléssel meggyőződött, hogy hibátlanul működnek az alkatrészek
Még egy nagyon részletes tesztelés hátra van, amit majd én végzek el, de aligha hiszem, hogy ezek után még találok bármi problémát.
Pedig tulajdonképpen már keresztet vetettem erre a processzorra és már azt tervezgettem, hogy legalább kulcstartónak jó lesz, erre Cink_Elek visszahozta a halálból. Hatalmas hála és respect neki!Már alig várom, hogy újra nálam legyenek a cuccok és kipróbálhassam én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest