Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HussarF

addikt

Kedves fórumozó társaim!

Ígértem, hogy be fogok számolni a (#8297) kommentben leírt processzorom állapotáról. Kiderült, hogy a processzorral és az alaplappal is voltak gondok. Elküldtem mindkettőt Cink_Elek társunknak, aki rászolgált a hírnevére. Helyrerakta a foglalat elcsavarodott lábát, de ami fontosabb: megjavította a 4770K-mat.

Kiderült, hogy az a hiba, amit én szabad szemmel láttam, az nem okozott volna problémát, mert csak földpont volt lakksérüléssel. A valódi hibát, azaz hibákat, mert több is volt, észre sem lehetett venni szabad szemmel. A képen a NYÁK oldalán egy tű van, hogy a méreteket lehessen érzékelni.

CPU hiba 1

Ezt tisztességesen össze is húzta:

CPU hiba 1 javítva

Aztán miután végignézte az egészet, talált még ott, ahonnan ez jött.

CPU hiba 2

Miután ezeket megcsinálta, kijavította a lábhibát is az alaplapomon, majd teszteléssel meggyőződött, hogy hibátlanul működnek az alkatrészek :) Még egy nagyon részletes tesztelés hátra van, amit majd én végzek el, de aligha hiszem, hogy ezek után még találok bármi problémát.
    Pedig tulajdonképpen már keresztet vetettem erre a processzorra és már azt tervezgettem, hogy legalább kulcstartónak jó lesz, erre Cink_Elek visszahozta a halálból. Hatalmas hála és respect neki!

Már alig várom, hogy újra nálam legyenek a cuccok és kipróbálhassam én is!

Új hozzászólás Aktív témák