- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nygma
addikt
Üdv.
Adott egy E1200-as proci...
VID: 1.3250V Core Temp szerint...
Gyári hűtővel 25-30 fok maximum a hőmérséklet idle...
Mennyi feszt adhatok neki gyári hűtővel maximum?
-
estimese11
csendes tag
sziasztok! a problémám a következő: celeron e1200 proci gigabyte p31-ds3l lapban. 2,66 ghzen járattam eddig (8 × 200 helyett 8 × 333). a gond az, hogy fogta magát, és mostantól csakis 1,6 ghzen, magyarul az eredeti órajelén hallandó menni. biost töröltem, frissítettem, de változás semmi. jah, mem, 2 × 1 gb csx ddr2-800, de ez végülis lényegtelen, hiszen hónapakon keresztül húzva használtam a procit. köszi a segítséget! üdv.
-
lajafix
addikt
1.15 volton megy a e1200as 2400 mhzen, Orthos alatt 8 fok csökkenés. alapon 26 fokosnak hazudja a lap.
-
Tombolo
tag
válasz
Gergello #186 üzenetére
Nálam a legnagyobb nyári melegben lett tesztelve. Orthos alatt 71-72 fokos volt. Vidd feljebb a riasztási értéket 80-ra
Egyébként a napokban láttam valamelyik adón, IBM procikat gyártottak. 12 órára 150 fokos kemencébe pakolták őket, tokozás után. Max azért lehet zavaró a nagyobb hőmérséklet mert zárt háznál jobban melegszik a többi alkatrész is.
-
Gergello
addikt
Nálam terhelés alatt alapon nagyon gyorsan felmegy 60 fokra.
Kis tuninggal @2ghz Prime95 alatt pedig megvan a 70 is, itt már riaszt a gép.
Nem sok ez? Gyári hűtő fent van rendesen, pasztázás is jó. Annyi, hogy a proci hűtőt nem a rendese csatijára kötöttem, mert az 4 pines. (így 2500-at forog) Szerintem ez nem normális. -
lajafix
addikt
lol ez edigiben 9ezer felett az e1200 ára.
Eddig elírás volt? -
lajafix
addikt
válasz
krammerka #178 üzenetére
ja megvettem múlt héten
az 1200ast, minden különösebb extra beállítás nélkül(azaz 100ra vettem a pciet, lekapcsoltam az energia beállításokat. +0.2 a RAMnak, szorzó 2.66 minimum ) nálam 2600at megy a G31es giga lapban, feljebb nagyon nem próbáltam (2800on belefagyott vagy játékba, vagy az orthosba, már nem emlékszem pontosan), szerintem a lap fogja meg, megyek kérdezni ma a p31/g31 topikba.
-
krammerka
őstag
Mi van srácok,senki nem vesz cerkát mostanában?
-
Gergello
addikt
Nálatok alapból kezelte a lapotok a procit? Én kellemeset fogok szívni szerintem, nézek is egy kölcsön e4xxx-et.
-
krammerka
őstag
Srácok!
Volt nállam egy E1400-as,hát az egy tragédia,legalábbis ez a darab az volt.
3GHz nem bootolt be még 1,5V-al sem. -
Tombolo
tag
Mondhatnék játékokat, de nem fps-el mérem őket. Cod 4, WOW ezek mind normálisan futnak a 20-as monitorom natívjában. 3dmark06-ban nézegettem, 3.2-es proci default felbontásban 10500 körüli eredményt hozott, 3.4-en pedig 11000 körülit. Bár ez nem mérvadó. Kb annyival hozott több pontot mint amennyivel a proci ment többet. Gondolom, hogy egy komolyabb proci még hoz azért némi sebességtöbletet, de egyelőre leragadtam ennél. Nekem ez a tempó most egy kis időre megfelelő.
Kicsit meleg van itt, bocs ha rosszul fogalmazódom. Az agyam most elég lassan kapcsolgat
-
Tombolo
tag
3.2-es órajelen használom egy 8800gt mellett, de még ezzel is elbír. Még a Krájziszt is kipróbáltam.
-
Gergello
addikt
Játékok alatt kis tuninggal mennyire gyenge ez? Igazán jó tesztet még nem találtam.
Éppen e1200-ra gondoltam, csak késő van már. -
mokus1
addikt
válasz
elfelejtette #153 üzenetére
én a drop-ra gyankszom.De az azt jelentené nem valami tuning db.
-
elfelejtette
veterán
-
krammerka
őstag
válasz
elfelejtette #151 üzenetére
945-ös Asrock lap,nem éppen tuningra van .De attól független nem szabadna hibáznia alapon.
Ramok milyenek? -
elfelejtette
veterán
Hy!
Alapórajeles Intel Celeron E1200 és AsRock Conroe945PL/GLAN lap.
2x Orthos Small FFTs 9-es Prioritással hibátlan, de 2x SuperPI 1.4 indításánál az egyik fél másodperc után hibát dob.
Mi lehet a baj? Lehet, hogy nem szeretik egymást a lap és a proci?
A laphoz felraktuk a legutolsó elérhetö biost és chipset drivert.
Üdv. -
-
Tombolo
tag
Érdekes. Ezt a procit csak átmeneti megoldásnak vettem, azzal a jelszóval, hogy majd gyűjtök egy kis lóvét valami nagyobbra. De mivel csak játszom meg netezek egyelőre nem is éri meg lecserélni. teljes egészében kihajtja a videókártyát is. Kezd a szívemhez nőni
-
Tombolo
tag
Én is ügyködtem egy kicsit, bár itt már nem stabil a rendszer. [link]
-
krammerka
őstag
válasz
Zé_Mester #139 üzenetére
köszi,de még lene mit javítanom,mert nagyon lecsúsztam a listáról.100MHz hiányzik,egy elég jó helyezéshez
,de 440-es fsb-nél mintha falat fejelnék...............,kifagy.
Az ABIT IP35 PRO sem rossz deszka,voltak vele elötte is szép eredményeim [L:www.ph_e2xxxtuning.extra.hu/menu/kozep.htm%20]itt láthatod[/L] -
Zé_Mester
őstag
válasz
krammerka #138 üzenetére
szép eredmény, gratula
szten ennek a procinak a tuningja nem olyan nagy dolog, hogy feltétlen egy DFI lap kelljen hozzá.
én akkor azért teszteltem azzal, mert épp olyanom volt
de sztem egy egyszerűbb lapban is el lehet érni szép eredményeket. (DS3, DS4, P5K, P5Q)Látom Te DFI LP deszkában nyomattad.Lehet az is megoldás lenne számomra............
lehet hogy jövőhéten tudnék is neked egyet -
krammerka
őstag
válasz
Zé_Mester #137 üzenetére
Helló!
Örülök hogy itt látlak,akartalak is kérdezni már,mert a World Records Databasic listán nagyon jó eredménnyel vagy fent.Nekem is sikerült bejutnom egy 3520-as eredménnyel,de már le is taszajtottak.Most ki kell okosítanom valamit,hogy feljebb juthassak.Az Abit deszkával 420MHz volt a vége az E12100-nak.
3520MHzLátom Te DFI LP deszkában nyomattad.Lehet az is megoldás lenne számomra............
-
Zé_Mester
őstag
üdv emberek
ma ismét a kezem közé került egy E1200-as proci
volt már korábban is ilyenem, az jelenleg is vezeti a PH toplista százalékos tuning részét
a mostani sajna nem annyira szerencsés példány, 1.300V-on 8x260-on vége a dalnak.
ami a listát vezeti 1,3200V-tal stabilan ment 3200-at ami már 100% OC.így se rossz, de ez még korántsem a vége, ha kell akkor 1,55V-tal fogom nyomni neki
-
-
lajafix
addikt
a gyári hűtővel meddig lehet az e1200ast húzni kb? Nagyon úgy tűnik, hogy nekem ez lesz a következő játékosom, mindent tud amire kellhet(giga g31 s2l lappal, az is elég).
-
krammerka
őstag
Még mindig a Zalmannt használom,amivel a 2180-ast is hűtöttem.
Itt lehet látni a hőfokokat,a legtöbb 66 fok!!!!!
És ez nem rég volt kb 3 hete,és már meleg volt az idő. -
dashed
senior tag
Helloo
kerul hozzam egy 1200 as proc nem sokara, es lenne kerdesem
teljesitmenyben mekkora kulonbseg lehet egy 1200 -as es egy 2180 -as kozott ugyan azon az ora jelen?
most egy 2180as ketyeg a gepemben 3Ghzen 0.25 fesszel emelve..(terhelve 70fok tx2vel)
de ha ez a dog hidegebb ennel a procnal es megy feljebb is (ahogy olvasom megy) akkor lehet megtartom ezt..
2180ast is tudnam feljebb huzni csak nekem mar a 70 fok is sok
-
Tombolo
tag
Na, most már véglegesen belőttem. 1.425v a biosban. Orthos ment másfél órát így már stabil 3.2. Cpuz szerint terhelve 1.36v.
Én is ott vettem a procit. Garos ügyem még nem volt velük, de a kiszállítás az korrekt. Annyi pénzért amennyibe ott kerül szerintem nagyon jó vétel volt. -
mokus1
addikt
Nekem is lesz egy ilyen kisprocim.3ghz-re általában fel lehet huzni?
Mi a vélemény az Extreme digital-ról? -
attos71
tag
válasz
elfelejtette #107 üzenetére
Mi a pontos típusa az asrock-nak? Nálam 4coredual-vsta lapban 'simán' lehet a frekit húzni a procinak...
Természetesen a asyncron mode-ban, mert a ramokat tényleg csak 533-on hajtja, pedig 667 is tudnia kéne..
-
Esmein
nagyúr
válasz
elfelejtette #107 üzenetére
Az pech
-
Esmein
nagyúr
válasz
elfelejtette #104 üzenetére
így Már amennyiben a 266-os fsbjű procikat felismeri, és alapfeszen elviszik a 33%-os tuningot(el szokták)
-
Esmein
nagyúr
válasz
elfelejtette #101 üzenetére
Lábakat meg lehet buzerálni, hogy 266-os alap fsb-jű prociként ismerje fel a lap még akkor is, ha semmi tuning nincs benne.
-
gs20
tag
Hmmm csak fura hogy hiába adok akármannyi feszt ugyanez a vége. 345-öt 1.25V-on is stabilan viszi, 350-et meg 1.5ön se
Mindegy, úgyis rakok össze itthonra mégegy gépet E1200-al, majd meglátom az a proccos mit muzsikál
Lehet veszek még 2db E1200-at aztán a 3 közül a leggyengébbet elpasszolom
Viszont alaplap terén nem tudok mit vegyek alá: egy Asus P5B, vagy egy MSI P35 Neo-F Combo között kellene dönteni. Csábítana a Bearlake, de tuningban nem tudom mit produkál az a lap. A P35 3k-val lenne drágább. Szerintetek melyiket?
-
elfelejtette
veterán
Hali!
Ma raktam össze egy gépet E1200-as procival egy antituning AsRock lapban, amiben 1MHz-et sem tudok húzni a procin. A 2x1GB 667MHz-es DDR2-t is csak 533-on tudom hajtani, így adott a gép egy alapórajeles MSI HD2600XT-vel 3dmarkban ennyit:
3dmark05: 7736
3dmark06: 4338
SM02: 1637
SM03: 2301
CPU: 1330
Üdv. -
gs20
tag
Délelőtt próbálkoztam mit tudok kihozni a kis cerkából. 345-ös FSB-nél elakadtam. Itt még stabil, 350-en viszont már vagy fagy/vagy nem is bootol. 345-ön 1.275V-on még stabil, ramok 1.8-on, NB, SB, ICH voltage minimumon. Hiába adok neki feszt (proc 1.45V, nb,sb,ich kis tulfesz, ram 1.9V), de 350-en már nem megy. Lehet hogy itt a vége, vagy mit próbáljak még? Asus P5B lapról van szó, 2*1GB+2*512MB Elixir DDR2-800, hűtő: CM HyperTX2
Elképzelhető, hogy FSB wall, ennyit bírna a lap? Végülis P965 eredetileg 266-ra (1066) lett tervezve, és ennyit tudna max? -
attos71
tag
Látom nagy itt a tolongás...
Meglett a proci (Cel E1400), beraktam az alaplapba ua. beállításokkal, mint amivel a 440s cerka ment, és megy...
Már vagy fél napja 1folytába 2,66on...
lehet még kicsit tolok rajta felfelé...
-
attos71
tag
Ma kapok egy E1400-s Cerkát...Ezzel mik a tapasztalatok? Legalább 2,66 gigán fog menni Nekem , alapfeszen, AsRock deszkában?
Most egy 440-s Cerka van benne, és az bírja gond nélkül...
-
gs20
tag
Szia!
Nekem Coolermaster hyper tx2 hűtő van rajta, ennek a 3 csatis ventillátorja elég hangos, mert max fordulaton pörög, úgyhogy levettem hogy egy előtétellenállást rakjak be fordulatcsökkentéshez. Közben egy délutánt venti nélkül ment a gép. Közben terheletlenül 35 fok volt, kíváncsiságból leterheltem orthossal, 44 fokig ment fel a magok hőmérséklete. Mindez 1.2V-on, egy asus p5b-ben, 1.6ghz-n PASSZÍVAN.Apropó hőmérséklet... Valaki nem találkozott hasonló hibával, mint én? [link]
Köszi a válaszokat előre is! -
Tombolo
tag
Tetszik ez a kis jószág. 3.2-es prescott ki ez be, egyből 3.2-re. Minden meygeget szépen a prescott feszkóján, mert azt először elfelejtettem visszaállítani.
Megnéztem alapfeszen is utána, de ott már nem megy. Hétezer körüli összegért szerintem nagyon jó kis cucc ez. -
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Az a helyzet hogy én egy olyan dologra szeretnék vetemedni(remélem a tuningőrültek nem esnek nekem
) hogy egy nagyon halk gépet szeretnék építeni és minnél kisebb feszültségen járatnám a celeront.Nem akarok bűvészkedni csak hagynám hogy az energiagazdálkodás működjön.Terhelést nem nagyon kapna mert internetes Openoffice-os gép lenne.
Viszont nem fakadnék sírva ha a ventillátor nem pörögne fel olyan gyakran ,vagy minimális fordulatszám is elég lenne.
A kérdésem még akkor ez lenne hogy ilyen paraméterekkel ha esetleg használtátok már mennyire melegedett?A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
közepes,kis terhelésnél mennyire melegednek ezek a jószágok?
-
Esmein
nagyúr
Megy, mint az álom
-
gs20
tag
Én is beneveztem egy E1200-ra, 7.3K-ért volt akciósan, ez pedig elég versenyképes ár volt az E2XXX árakhoz képest. Alá egy P5B kerül, mem az 2*1g + 2*512 kingmax 800, és Radeon HD 2600XT. Hűteni CM HyperTX-el fogom, szombatra jön meg az alaplap, vasárnap már remélem tesztelgetem
Majd beszámolok az eredményekről!
-
slett27
addikt
Ha régi procik vmelyikével kellene összhasonlítani, akkor kb egy 3,4GHz-es 2MB cache-es P4 szintjén van ALAPON. Ezt a procit pedig vétek alapon járatni.
Ha A64-ről váltasz, jobban járnál egy E2180, E2200-es procival ha alapon használod, DE ár/teljesítményben alternatíva lehet még egy X2 4800+.
-
szilchi
őstag
Üdv.Minden figyelmeztetés ellenére beterveztem a váltást A64-ről egy ilyen procira
.Kérdésem az volna,hogy az A64-hez képest mennyivel jobb?Gondolom azért eléggé.Főleg filmezés,netezésre lenne.Játékra nem nagyon.Most WOW,később majd GTA4.Más játék nem nagyon.Lap is valami olcsó lesz alája.Bővítés ebbe a lapba nem nagyon lesz.Tuning sem.
-
slett27
addikt
A RAM-okat annyira nem pöcköltem, 840 4-4-3-8-on mentek, sztem nem sokat nyomna a latba ha mondjuk 1000 4-4-4-12-őn mentek volna, max winrar-ban. VGA-t sem húztam, arra voltam kíváncsi kihajtja-e ilyen frekin a 8800GT-t.
-
slett27
addikt
Többi teszt később. Ennyit bír a proci, de nem rossz az a 8x420 sem sztem. Van ennél jobb széria is, de ez a 110% OC.
Ez vmi iszonyat. 8x430-on bármilyen fesszel elhasal a proci, szal 420 a vége.
3DMark06, Cinebench2003, Cinebench10, SuperPi következik.
Xigmatek meg sem érzi ezt a kis 1,7GHz órajelemelést. Langyoska.
Ezekkel a beállításokkal 130W idle a fogyasztás a konfigommal (EIST, C1E, SpeedStep nélkül). Prime95 alatt, 200W-ig felmegy. -
slett27
addikt
Teszt erejéig kipróbáltam ezt a procit, itt tartok (a proci VID-je 1.275V) :
Csinálok Everest, 3DMark06 CPU, SuperPi, Cinebench teszteket hátha vki kedvet kap a procihoz.
Jah, és persze megkeresem mi a vége a procinak.
-
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #66 üzenetére
1M@3468mhz 1.408v
ez elég durva azért, lehet nem kellett volna visszaadnom -
válasz
Overlocker #66 üzenetére
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #60 üzenetére
nah, egy kis pll fesszel a 3500-at még kirántottam belőle, de itt a vége...
E1200@3506MHz - 119% OC -
Achill3uS
nagyúr
jo de ez akkoris csak egy celeron
max validation 3493mhz
1.55v körül kaphatott, 6-os szorzón 450-es fsb-n még bootol! de 455-ön még setfsb-vel se megy, 8-ason kb itt a vége 435 körül, és mivel ez fsb wall fesztől független...
viszont 3ghz alapfesz alatt primestabil -
Achill3uS
nagyúr
-
Achill3uS
nagyúr
került ma hozzám egy ilyen "drágaság"
E1200 1.6GHz
a doboza nagyon szép, már az uj dizájnt kapta... [link]
fpo alapján sztem elég jó proci lesz, hamarosan kiderül... -
Petya-wh
tag
"utcai" boltban 12.000-ért vesztegetik BOXosan
Szerintem is kevés az 512 Kb L2, ennyi tudással 10k alatt kellene, hogy adják a 21xx tudás-ár mellett.
Ha valakinek nagyon "olcsó" gépet kell összerakni, inkább egy "kis" 21xx-t raknák bele -
R3plica70
aktív tag
Hi
Csak kíváncsiságból most tesztelek egyet egy Giga P35-DS3-ban és hát vagy az Xbitesek fogtak ki egy jo darabot vagy én egy silányabbat...de ezt az idő és több tapasztalat eldönti majd.
Szóval alapfeszen 1,325V (Vdrop 1,28V) 8*313=2500 amit bír.
1,4V (Vdrop 1,34V) megy a 8*325=2600, de e fölött hirtelen vége lett, 8*333-nál már a Postnál resetel még 1,5V-tal is.
Nakkerben br 11700 Ft, én biztos hogy inkább a 2140-est venném már akkor inkább +2k-ért. -
adalbert1
veterán
Jó, de azért a 2 Mbyte vs. 512 Kbyte elég sokat számít... Meg nem is egy árkategória a két proci.
E21xx-hez már van értelme hasonlítani, remélem lesz egyszer átfogó PH! teszt is low budget kategóriában (ami érdekelne: fogyasztás, teljesítmény, melegedés, ár/érték arány).
Szvsz lesznek olyan helyek, ahová bőven meg fog felelni ez az új cerka is, persze ne a gamer konfigokra gondoljunk. -
D@ni88
addikt
de ez a kezdő ára. a mostani celeron D420 is kapható 8kért vagy alatta.és ez is pár hóapon belül közelíteni fogja ezt az árat...
tehát irodákba még így is erős ez a proci, és még olcsó is lesz. Celeron az nem játékra van, az direkt irodai munkásgépek lelkének van szánva, mondjuk nem értem minek ehhez 2 mag, lehet h azoknak a vállalatoknak szánják, akik Pistát akarnak futtatni a rendszeren.
Ha belegondolsz h te lennél a főnök, és olyan gépparkot akarsz venni, amin aránylag jól fut a Pista, de ne legyen drága, te mit vennél? sztem nem e21xxes procit, mert hiába kurva jó tuningolni, meg kurva olcsó. akkor se azt veszi, mert minek.
Ugyan ez vonatkozik a sulikra is. ott is az a lényeg h egy fix pénzből (támogatás) minnél több relative jó gépet tudjanak venni. -
dokar
addikt
Pontosan, számomra leszerepelt az első kétmagos Celeron. Tuningba is jobb az E4500-am. De összefoglaló elmondja a lényeget:
"All in all, our measurements suggest that cutting the L2 cache of the dual-core processor down to 512KB does have a serious negative effect on the performance. And overclocking will not be the remedy in this case. Although dual-core budget processors from Intel can more than double their speed as a result of successful overclocking, their gaming performance can hardly hit the level of Core 2 Duo E4600 even at 3.4GHz clock speed. That is why the new dual-core Celeron processors will hardly be of interest to gaming enthusiasts. Moreover, for only $11 more you can get Pentium E2160 that can guarantee about 25% faster gaming experience."
-
Hakuoro
aktív tag
Játékok alatt elég gyengén teljesít. Renderelésben, videókonvertálásban már nem is olyan rossz. Kb olyan mint a régi Northwood celeronok. 3,4Ghz-n se jobb mint egy E4600(2.4Ghz). Ez a proci játékra egyeltalán nem éri meg. Bár szinte Tesco gazdaságos DUAL-CORE gépekbe jó lesz
Kicsit idegesítő hogy ezeket az alsókategóriás procikat a legjobb lapokban tesztelik. Egy fullintegrált mezei lapban valószínűleg méggyengébben teljesítenek. -
Hakuoro
aktív tag
-
Armando_19
őstag
Jézusom mi lesz itt. Intel úgylátszik jobban rá akar hasalni azokra az árkategóriás procikra, ahol AMD-k tuning nélkül jobbak
Csúnya világ lesz kérem szépen. Low cost gamerkonfig, 3600-ra húzott core2-vel. Ez már alap lesz úgylátszik...
-
Hakuoro
aktív tag
[link]Lesz Celeron E1600 is Link
-
Bundás22
őstag
egyébként már lassan ott tartunk h az intel leggyengébb procija megveri az AMD csúcsprocessorját(6400+), negyedannyiba kerül, és kevesebbet is fogyaszt
ha ezt a cerkát lehet 3,2 ghz-re húzni szvsz sztem gyorsabb mint a legnagyobb x2-es -
Bundás22
őstag
ennek is lehet még nagy jövője
tapasztalat h minnél kissebb a cache annál jobban húzhatók a C2D procik
pl.: e4300-ok átlagban 3,2-t mennek a 2160-ok meg 3,6ot is
ha ez viszi a 4Ghz-et 400 fsb mellett és tesztekből kiderül h többnyire elég a 0,5mb cache ill kompenzálható magasabb órajellel, akkor fain lesz és olcsó szvsz -
Hakuoro
aktív tag
A második negyedévre jön az E1400-as celeron(2Ghz) Link
-
Dare2Live
félisten
Ez az amit nem értettem(ünk): $53at irtak rá azaz kb pont annyi lesz mint az E2140.
vszeg E21xxsort kivezetik ugye ez uannyi de kisebb az E1xxx előállítása.egyébként csak nekünk bestbuyak ezek a procik, akik nem tuningolnak pl "iroda" ott AMD bőven versenyképes sött szvsz jellemzően jobb választás.
-
Hakuoro
aktív tag
Ráadásul valószínűleg nagy mennyiségben fogja piacra dobni.> esik az ára.
Ez mondjuk nekem jó lesz(most) mert így olcsón tudok majd halk netes-filmes PC-t összedobni. DE ha az AMD feldobja a talpát (jelenlegi formájában> úgyis felvásárolná egy másik cég) akkor 2-3 év múlva meg ugyanenyi pénzért már csak a gagyi butított procikat veheti meg az ember.(a teljesítmény mindig viszonylagos! legalábbis számomra) -
Dare2Live
félisten
Már a jelenlegi E21xxnek is büdös jó áruk van, 99%ban mennek 2800mhzt ha még steppinget is nézel kis +fesz akkor már inkább 3200+mhzt és 11.000ft ért ezt tudják:
(lap alján táblázat.) [link]
és a 800as FSB miatt ugye még magas is a *ó.
Már a mostani E21xx is annyira bestbuy, hogy nemigaz.
Oliverda: Szerintem amikor Bundas már az intel honlapon lévő Intel specifikáciokkal vitatkozik és képtelen feldolgozni a legegyértelmübb tényeket is.... akkor stilust kell váltani.
-
D@ni88
addikt
válasz
Dare2Live #16 üzenetére
Bundás barátunk már régóta ilyen
annó valamelyik Videókártyás topicban győzködött minket a saját igazáról... meg a tuningról, amikor mi már rég Vmodoltuk a kártyánkat
Rá kell hagyni, vannak iylen emberek.
Pl tegnap arról győzködött egy srác, h neki a Cod4, meg a Pro street meg 1280ban max grafon max szűrőkkel 30-40FPS-el egy 6600GT-n
ilyenekkel hogy kezdjen leállni az ember vitatkozni? -
Bundás22
őstag
az AMd-nek lassan befellegzik fél év múlva 3K-ért kapsz egy ilyet használtan belépő core-2-es procinak ideális, veszel mellé még 5K-ért 2X1gb ramot 8K-ért egy 945-ös lapot, szvsz talán 16K-ból van kórós géped, ki tud ezzel versenyezni? jó igaz szemét cuccok ezek, de vazz
-
Bundás22
őstag
2 dolog amiért 45 nm
1.a cpu-z verzió lehet régebbi és nem írja ki rendesen
2. akkó miért kapott új nevet? a franciák miért írtak 45nm-t?(aki tud franciául help(segítség)!
miért nem híjják celeron 420-nak?
bár lehet neked van igazadmod: ha az intel szerint is az akkor kár a gőzért
biztos lesz 45nm-es cerka is de csak később
-
Bundás22
őstag
On le voit clairement sur la photo, le design de la boite est le même que celui utilisé pour les nouveaux processeurs Core 2 45m (Penryn) à un détail près, le logo Core 2 à bien évidement été remplacé par le logo Celeron.
bár nem tudok franciául egy mukkot se, de tudok a sorok közt olvasni az előbb belinkelt tesztből -
-
Bundás22
őstag
dehogynem irodai munkára
1W-ot fogyaszthat ennek alapján idle-be ahogy általában lenniszokott szövegszerk..stb közben
igazi zöld pc-t lehet vele építeni integrált VGA-val és passzív cpu hűtővel, ebben verhetetlen lesz, még vissza is termelheti az árát egy régi p4-es celeronhoz képest, sőtnagyon is nagy jövő jósolok neki
pláne h csak két év múlva lesz 30nm
nekünk 1,7-es 180nm-es willmanette celeron(csiga sebességű, sd rammal) van ahhoz képest 2X olyan gyors, és netom hanyad annyit fogyaszt -
Hakuoro
aktív tag
Kiváncsi vagyok vajon mit tudhat ilyen kis L2 cache-el(512kb). Visszavetheti-e ez a multitaskos teljesítményét?
3Dmark2006 teszt
Január 20.-án jelenik meg.
Az E1200-as 53 dollárba kerül 1000db-os rendelés esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest