Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt 2 hsz-t találsz tőlem: az egyikben leírtam, hogy milyen gépet vettünk mi (ez egyelőre laptopként üzemel, és a wintellel szemben meglévő előnyei felsorolásánál - ahogy a kollégák utóbb jelezték - kihagytam a hd audio passthrough-t, a SATA csatit és hogy nem usb-s az ethernet), a másikban pedig azt, hogy milyen CPU-kra keresnék rá a Hardveraprón, ha le szeretném cserélni a Wintelt. A listát kiegészíteném az N3050-es és az N3060-as CPU-val. Itt érdemes szétnézni: aminek a Celeron N-es sorozatból elég a teljesítménye, az a barátunk (ezekkel a procikkal relatíve sok, passzív hűtésű gépet találhatsz a neten).
Gyorsan hozzáteszem, hogy azért a Wintelt is nagyon jó vételnek tartom (nem véletlen nem cseréltem le egy kibelezett laptopra - a szívemhez nőtt, na!
).Pl. itt egy N2840-es CPU-val szerelt gép: szerintem lejárt garival nem ér 40 ezret (új gép is van 60 ezer Ft körül 2 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel), de talán alkuképes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A mai naptól végre elérhető lesz az Escape from Tarkov végső kiadása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).