Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Ed_007 #96908 üzenetére

    Praktikusan úgy gondolom/tam, hogy ez egy olyan fórum, ahol a TP tulajok olvasgatnak, kommentelnek, és az egyik majd megszán, és megírja, hogy neki is ilyen gépe van, amin X szervízben cseréltek billentyűzetet és probléma nem volt, elégedett stb.

    Eddig guru kellett. Most már elég ha csak valakinek jól megcsinált egy billzetet. Döntsük már el :B

    Nem monstre szervízt keresek, ahol munkafelvevő találkozik az ügyféllel, majd továbbadja a szállítónak, aki elviszi másik városba és ott kiadják munkaszámmal akárkinek stb, hanem olyan szervízt, ahol a szakember az arcát adja a munkához.

    Most meg földrajzi gondjaid vannak. Hint: minden gépnél megvan ki csinálta. Hogy most 10 centivel arrébb egy asztalon csinálják, egy másik szobában vagy másik emeleten esetleg az utca túloldalán vagy Nyékládházán. Ha nagyon kell facsén arcot is kapsz mellé :K

    Tulajdonképpen min sokalltál be?

    Hogy teljesen laikusként szeretnél olyan dolgokat elvárni és igényeket támasztani az iparág felé, amiket ha feléd támasztanának szintén elvéreznél.

    Azon, hogy olyan helyen akarom szereltetni a gépet, ahol a szerelő már ismeri a típust;

    Ezt munkaórában, kitekert csavarokban, cserélt alkatrészekben vagy miben mérjük? Innentől kettébontom a dolgokat. 100-as meg 110-es ideapadokon még csak 3 kijelzőcserét csináltam, akkor ez már semi pro vagy még beginner?

    vagy azon, hogy elrohantam onnan, ahol a szerelő rácsodálkozott, hogy ilyet még nem látott, de no para, mert szétszed ő mindent, ha ahhoz feszíteni is kell meg patentokat kell pattogtatni?

    Na ezért kell megtanulni a szánkat befogni. Ha nem mondja vagy hazudik, akkor szerintem nem generáltunk volna ekkora WoT-okat sem. Mondjuk feszítések meg pattogtatások nélkül megnézem hogyan szedsz le ilyen rendesen összerakott dolgokat, de ha leszervizelték a gépedet mondd meg hova menjek és megnézem mit tud a kolléga, hátha ellesünk pár fogást ;) :R Na MegafélOFF end.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák