Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz #59070464 #89454 üzenetére

    A frescologic chipsetes usb3-vga átalakítóm nem működött jól az expresscard slotos usb porton egy t61-ben. Ugrált a kép. Valószínűleg túl kevés volt hozzá a proci, mert a t430 saját usb3 portjában ha valami nagyon cpu terhelő dolgot csinálok, akkor is van hogy villog picit. Érdekes módon a t430-ba dugva ugyanazt az expresscardot és arra kötve az adaptert egyáltalán nem működött. Talán kevés tápot kapott.

    A frescologic usb2 -re dugva csak 800x600-at tud. Szóval ha valaki pár dolcsiért akar usb3-asat és új, usb3 core-i procis gépe van, az lehet elmegy egész jól, de túl sokat nem érdemes várni tőle.

    Lehet, hogy más fajta chipsetes adapter máshogy működik, de az olcsó usb3 vga-knak erős proci kell. Lehet hogy displaylink chipsetes jobb lenne, de az drágább.

    (#89500) Krix : jaja, az displaylinkes. Ha nem videózni akar, hanem szöveget nézni és hasonló ritkábban változó tartalmat, akkor usb2 is jó lehet. Ha gyakran változik a taralom, az eszi a procit és lassíthatja a gépet.

    (#89498) Balinov
    ha konkrét típushoz hirdeti, akkor illik működnie. 1500 forintért vettem t430-hoz én is.
    Ha típus nélkül valami általános hirdetés, azt nem érdemes bántani, mert ha nem thinkpadhez való, akkor lehet a sata csatoló nem működik vele. Vagy ha régebbi modellhez való, akkor a gépbe nem passzol. Plusz, ha típushoz való fiók, akkor szokott lenni hozzá előlap is és akkor nem kell leszedni az optikai tálcájáról a gyárit. Más típushoz való azért sem szerencsés, mert más lehet az előlapja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák