Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Bélabácsi #88995 üzenetére

    Szia!

    Honnan töltötted le a flashelni kívánt BIOS-t? Azért kérdezem, mert ez a rész: "Part ID of System BIOS and new Image File are different (system=7JET30WW, file=79ETFFWW)" érdekes, mintha eleve a legfrissebb BIOS-ra (7JET30WW, aminek egyébként tartalmaznia kell az 1.04-es ECP-t) akarnál valami ismeretlen dolgot (79ETFFWW - ??? - erre nem hoz fel nekem semmit sem a Google, hogy ez milyen verzió, sőt, egyáltalán, mi akar lenni) flashelni.

    (Egyébként ha budapesti vagy, akkor van 2 db, évek óta álló X60/X61 tablet akkum, valamelyikben csak van annyi kapacitás, hogy egy BIOS frissítéshez elég legyen, ezeket kölcsön tudom adni. Ugyanígy külső, USB-s optikai meghajtót is.)

    Egyébként szerintem semmi gond nem lesz abból, hogy eggyel régebbi verziót használsz Embedded Controller-ből, valószínűleg csak valami apróbb hibajavítást tartalmaz pluszban az 1.04 az 1.03-hoz képest. (Jó lenne, ha drága Lenovóék nem tüntették volna el az EC-re vonatkozó changelog-okat a régebbi modellek esetén, hogy ezt 100%-osra tudjam állítani.) Az biztos, hogy 4:3 kijelzős R61-nél pl. nem volt semmi probléma belőle.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák