Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Tin #87163 üzenetére

    BIOS-ba "beégetett" licenszkulcs esetén tudtommal általában véve így működik a történet, legyen szó Thinkpad-ről vagy más termékvonalról, gyártó gépeiről.

    Nekem Lenovo Miix 300-nál (ami amolyan Bay Trail Atom-alapú tablet-netbook hibrid-féle cucc) amúgy simán ment a vázolt forgatókönyv szerint, persze ott használtam is a BIOS-ba "beégetett" licensszel aktivált Win 8.1-et a Win 10-re frissítés előtt, de nem hiszem, hogy ez bármit is számítana.

    newmoonlight: teljesítményben jó esetben elméletileg 10-15% teljesítménynövekedés van generációváltáskor Intel-vonalon, a valóságban meg gyakran annyi sem, egy nem ULV Sandy Bridge mobil i5 CPU-s gép szerintem tökéletesen elég hétköznapi használatra. Én is egy kimaxolt i5-ös X220-at használok fő gépnek (16 GB RAM, IPS panel, 256 GB-os SSD, USB 3.0/eSATA bővítőkártya, mini PCI-e LTE modem és wireless AC modul, 9 cellás akku) és nem érzem semmilyen szempontból sem szűknek.

    Anyagminőségben, billentyűzetben, meg a bővítési lehetőségek fokozatos visszavágása miatt számomra nem opciók az utána jövő Thinkpad-generációk - a *30-as széria még talán, az utána jövőket valószínűleg passzolom, mint idővel szóba jövő fejlesztési lehetőségek.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák