Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    Sziasztok! Úgy tűnik, a Dell és a HP üzleti szériájának kipróbálása után végre megtértem, és befizettem egy X230-ra. Alapvetően tetszik a gép, bár azon egyáltalán nem lepődtem meg, hogy az X230 with X220 keyboard keresésre több fórumot is kidobott a Google. :D Viszont volna egy-két kérdésem; nem tudom, hogy csak én vagyok-e a hülye, vagy ezek tényleg így működnek (vagy így nem).
    1. BIOS-ban az Always On USB és az Always On USB Charge in Off Mode egyaránt Enabled-re van állítva, mégis kizárólag bekapcsolt állapotban tölti az USB eszközt. Ilyenkor egy másik beállítással ütközik a dolog, vagy mi lehet a hiba?
    2. Szintén BIOS-ban nem tudom eltüntetni a felesleges eszközöket a boot listáról, ugyanis a ! lenne erre hivatott, de a Shift+4 billentyűparancsra nem történik semmi. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy elégedjek meg azzal, hogy át tudom rendezni a listát?
    3. A touchpad koppintásos kattintását mindig ki szoktam kapcsolni, hogy még véletlenül se pakolhassam arrébb a kurzort, ahogy gépelés közben a kezem hozzáér a tapipadhoz. A beállításoknál viszont a Clicking > One-Finger Click menüpont alatt A gomb/zóna teljesen le van tiltva opciót választva nem történik semmi, ugyanúgy érzékeli a tappantós kattintást. Rossz helyen keresgélek, vagy ezt tényleg itt kéne kikapcsolni?
    Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák