Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Azokhoz lenne kérdésem, akik Windows XP SP3 alatt modbios-szal/No-1802 utility-vel használnak nem-IBM/Lenovo FRU-s wifikártyát régebbi Thinkpad-ben.

    Tapasztaltatok már olyat, hogy szolgáltatáskiesés (UPC netkimaradás) után nem kap a wifikártya új IP címet a routertől, vagy statikus IP beállítása esetén ugyan azt írja ki a Windows, hogy "csatlakozva", de nem töltődik be semmilyen oldal?

    Esetemben egy T42p + modbios (valaki ugyanis írt T42-re/T42p-re is) / Tp-Link TL-WN861N (azt hiszem, v1) mini PCI-kártya (saját driverével telepítve) / Tp-Link TL-WDR3600 routerről van szó (gyári firmware-rel).

    Ami fura, hogy az előző routeremmel (Linksys WRT160N, DD-WRT-vel) nem volt gond, illetve a közelmúltig a WDR3600-nal sem, ezért feltételezem, hogy a noti oldaláról van valamilyen gond. (Más notival, telefonnal, tablettel nincsen semmi gond sem 2,4 GHz-en, sem 5 GHz-en.)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák