Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz audi100td #44963 üzenetére

    Az USB kábel felemlegetése egyenesen nevetséges a töltő méretei mellett.

    Töltő mindenképpen kellhet, egyik gépnél sem fogod elkerülni pl. egy 10 órás műszak mellett. Egy külön téglatesttel mégis kevesebbet cipelsz, plusz nem is ránthatod le a kábelnél fogva véletlenül a cuccot. Tényleg nevetséges, ahogy a feltételezés is, hogy kisebb méretű, hordozható gépnél, ahol kell az ODD, pont a hordozhatóság, kompaktság miatt jobb a beépített ODD a külsőnél... (Persze, ha az X200s-hez odaszigszalagozzuk a külső optikai meghajtót, lehet, hogy máris változik a felállás.)

    Kb. le lettem támadva, hogy mégis, hogy képzelem azt, hogy különbözik a véleményem és ennek hangot is adok, legalábbis nekem így jött át.

    Senki sem akart letámadni (hol van ebben a letámadás? szmájli bezzeg itt is van, egy "szerintem" (és ha értelmezed, amit írtam, akkor arról szól a mondat, hogy a tiedtől különböző véleményt kellene elfogadnod -> kérés, semmiképpen sem támadás, parancs vagy erőltetés - nyilván arról vagyok híres ezen a fórumon, meg úgy általában, hogy megszabom másoknak, mit kötelező gondolniuk), meg egy kérdés és kész, ráadásul teljesen normális hangnemben). Az viszont már tényleg ne az én gondom legyen, ha nem kezeled helyén, amit írok. Nem tudom, hogy mi ennek az oka, de mivel nem támadtalak le, azt hiszem, ehhez semmi közöm és nem is tartom tisztességesnek, hogy félreértés és/vagy kiforgatás miatt és ugrasz nekem. Én pedig nem fogok más félreértése miatt bocsánatot kérni (megint), ahhoz sajnos nem vagyok eléggé "a tolerancia őre" megértő.

    De legalább már látom, mit értettél félre, de nagyon.

    Ja, bocs, elkövettem egy gondolatbűnt.

    Ugye nem várod tőlem, hogy kommentáljam, amit ideképzelsz, illetve a számba akarsz adni? Ez nyilván belefér a korrektségbe szerinted.

    A fetisizmus jelző is utána jött már dühből, persze lehet keverni az időrendi sorrendet, csak nem éppen korrekt.

    Az időrendnek amúgy nincsen túl sok köze ahhoz, hogy ugyanazt a jelentést finomabban, vagy erősebben fejezed ki, úgyhogy a "korrektség"-felvetésed elveszti az értelmét itt.

    # 44968: Úgy nem fog menni, hogy valaki azt parancsolja nekem, hogy értsd meg, mert csak.

    Ld. második bekezdés.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák