Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz xcds #30686 üzenetére

    Á, az véletlenül sem elfogultság, hogy egy rendszert nem bírsz normálisan feltelepíteni, majd idejössz sírni, hogy nem működik semmi, milyen rossz ez a thinkpad. Ez egyszerű trollkodás, semmi több, ahogy a gép minden egyes pontjának a végigfikázása is.

    #30688 xcds: "Az amilo-n halkabbak a gombok, kisebb úton járnak, jobb a kiosztás(pl fn nem a ctrl helyén van), alátámasztás is jó. A touchpad meg érzékenyebb és nem smirgli. Ezért vagyok igénytelen?"

    Igen, ezért, mert tisztában vagyok azzal, hogy hol helyezkedik el notebook- és akár asztali viszonylatban a thinkpad billentyűzet, próbáltam már jó pár gépét a környezetemben, de egyedül a Dell Latitude vagy HP EliteBook szériánál tapasztaltam hasonló minőséget.

    "Csak jót lehet írni vagy mi van?"

    Természetesen nem, amíg ez a valóság megfelelője és objektív kritika, nem pedig eszement fröcsögés. Azért tiszteletben tarthatnád, hogy itt a legtöbben elégedetten használják ezeket a notebookokat, nem véletlenül, és igenis sértő az amilyen formában fikázol. Hozzátenném én is rengetegszer kritizáltam egyes típusokat illetve le szoktam írni ami nem tetszik a gépben, de ez nálad nem erről szólt.

    "Amúgy meg, ha nem számolsz el 10-ig akkor mi lesz?"

    valószínűleg bannolnának

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák