Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Chaser #21988 üzenetére

    nálam is ennyi a gyári fesz, gondolom egy szériából van a gépünk, céges "leselejtezésből" származhatnak, most alulfeszeltem, 1,0125V-ot sikerült belőni 1,86GHz-hez amivel még úgy néz ki stabil, de egyelőre tesztelés alatt áll. amúgy így kapásból 15 fokkal hűvösebb, prime blend alatt is max 65 fokosak a magok, így fél óra futás után, előtte simán felment 80-ra 10 perc alatt. Szerintem így alulfeszelve teljesen rendben van ez a gép, nálam nem esik szét 2D-ben az ati driver sem, max battery-re raktam. T61-et szerintem egyedül a több RAM miatt érdemes venni, de nekem nem éri meg a hátrányai miatt.

    Atto tesztet csináltam már az SSD-n, kb 135MB/s a max, szóval sata1 a limit, a 80MB/s körüli érték az ultrabay fiókra vonatkozik. Csinálok majd crystal tesztet is, de most a procit tesztelem.

    Amúgy nem értem mit variálsz ennyit, van most egy jó T60-ad, vegyél bele egy akksit, még sokáig el lehetsz vele, megbízhatósággal nem lesz gond, ezek a gépek szinte elnyűhetetlenek, itt van nálam egy X40 meg T42 is, kb 7 évesek de semmi bajuk.

    GPU nálad egyébként hány fokos idle? nekem aida 76-78 fokot mutat, de olvastam egy portálon, hogy állítólag az ATi-s modelleknél felülmér a szenzor úgy 15-20 fokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák