Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz dane #12673 üzenetére

    Vedd számításba, hogy egy nem ULV proci egy kis házban igencsak tud melegedni. Ajánlatos alulfeszelni, ezt RMClock-kal tudod megtenni (brd fórumtárs hozzászólásaira érdemes rákeresni itt a topikban).

    Ha a venti csak kis mértékben zörög, azt te magad is meg tudod oldani: szétszedés, diszkrét kifújás sűrített levegővel, esetleg zsírral bekenés a megfelelő helyeken. Szétszedéshez segédlet itt. (Ahogy nézem, videó nincs X61(s) szétszereléséről.)

    A kijelző meg sima TN, nem kell tőle csodát várni, még csak nem is LED-es a háttérvilágítása, szerintem nem csoda a betekintési szög kicsisége és a színhelyessége (illetve annak hiánya). Tetszett volna X61 tabletet venni, az legalább IPS. :P Mindenesetre ha esetleg olyat is felfedezel, hogy bekapcsolásnál/sleep-hibernate-ből való visszatérésnél először pár másodperc erejéig rózsaszínes árnyalatú a kijelző, akkor valószínűleg halódik a háttérvilágítás. Ezt kijelzőcserével is lehet orvosolni, sokan ezt gondolják egyszerűbbnek, mint a háttérvilágítás cseréjét a panel megtartásával. Én egy éve az akkori notimon (T41p) inkább háttérvilágítást cseréltettem: itt 12k-ért megcsinálták egy héten belül. Reméljük, az X61-eddel nem ez a helyzet.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák