Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S.I

    kezdő

    Most, hogy rendberaktam összesen 3 db t60-at, gondoltam, szivatom magam tovább és elővettem a jó kis régi hurcolászós 4:3 x61-em a szekrény mélyéről (már használtan vettem) amit kb. 1,5 év után le is váltottam anno egy szintén használt dell e4300-ra. Azóta nem is voltak thinkpadjaim (nem is hiányoztak, maradtam a dell vonalon)
    Szétbontottam, mert amúgy is zörgött a hűtő, kapott pucevát, wd40-et. És van a fiók mélyén egy t7700 (meg van egy t7500 is, jó régen vettem darabját az ebayről 300 ft-ért pár másikkal), ami 400 hz-el gyorsabb mint a gyári. Csak egy pákám van, azzal vajon le tudom szedni a gyári forrasztást? A széleken látok 3 pöttyös forrasztásokat a lapra. De amiket találtam módszerek, mind hőfúvósak. Az annyira nem zavar, ha a proci nem éli túl.
    Plusz ha még a bios microkódokkal is szívni kell, nem elég egy bios frissítés, akkor tényleg inkább hagyom, annyit nem ér, majd megpróbálom családban, baráti körben így elajándékozni. (amúgy mennyi érhet, 4 giga rammal? lelakva nincs, de a hdd fedelet nem találom :D )
    Éééés van még egy z61t is :D. Szerintem abban lesz akkor proci csere, ha összeraktam az x61-et. Ezt egyszer már majdnem elpasszoltam, de nem jó akksit küldtek a vásárlás során, aztán polcon maradt.

Új hozzászólás Aktív témák