Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    A népvéleményhez fordulok, mi a meglátásotok? A tárgyalások megrekedni látszanak, de név nélkül írom, mert bízom a kielégítő elrendezésben.
    Logisztikai és életviteli változók miatt a megrendeléstől számított 3 hét múlva tudtam kibontani számomra új T530-amat (ha az alábbiak egyike vagy másika kifejezett típushiba, említsétek azt is). Tehát haloványabbnak hathat a másik szemében nem azonnaliságon némileg túlmutató panaszlista, ettől függetlenül dobozában pihent a noti. Dátumos kicsomagolóvideót elfelejtettem, bevallom. Emberileg nagyon szimpatikus volt, hogy úgy csomagolta be elmondása szerint, ahogy ő is elvárná azt. Kinyitva tényleg patika állapotú gép, nincs karc, a kijelzőn sem, pixelek is mind jók, ezek ki is lettek emelve a szövegezésben, DE ettől még folt az van, nem fér bele, én nem erre szerződtem. Az egész hirdetés szövege hibátlanságot sugall. Hogy ez sumákolás vagy színtiszta jóhiszeműség - és egyben felületesség is akkor - ezt nem tudom, nem ismerem az embert. Nem akarok naiv lenni, de szeretem a jót feltételezni alapból. A csomag tényleg korrekt volt, soha jobbat, így meg nem sérült. A foltot egyébként ő maga fotózta le küldés előtt. A fénykép annyira nem domborítja ki, de utólag egyértelműen visszaköszön ott is. A valóságban jobban látszik, zavaró. Ha az egész gép az esztétikum jegyében van meghirdetve, majd pont ez fog beleférni? Nem.

    2. berecseg a jobb hangszóró. Egy yt muzsika alatt 10x is akár, bizonyos pontokon/frekiken. Átlagjúzer torkán (fülén) sem megy le az ilyen, azt gondolom. Windows login soundnál is többek között. ...

    3. Az enter agyon van verve. Nem tudsz úgy hozzáérni, hogy ne fájjon, tényleg nagy mértékű az imbolygása, a hangja, meg a space is közel ilyen. A bill többi része is (le)használt, de arányosan, s nem vészes mértékben, erre nincs is panasz, csak összehasonlításképpen.

    4. tápdugalj leng, mint egy ólajtó, szintén állatmód való használat miatt. Akinek már volt páka a kezében valaha is, zsigerből rávágja, hogy ebből bizony záros határidőn belül csúf hibaforrás lesz.

    Nem apasztani szeretném az erre szánt forgótőkém egyfelől. Meg az elvekről is szól ez, mert az ilyen ügyletet át lehet ugorni, az elbagatelizálható, "nem létező" hibalisták története szokott lenni ez. Én meg azt akarom, hogy ne ilyen besorolást kapjanak ezek. Ha esetleg valaki meggyőzte volna saját magát a fentiek szellemében, akkor nézze meg azt a pontot majd, hogy sumákolás nélkül mennyire sikeresen és zökkenőmentesen tudja eladni majd, illetőleg mennyi lesz rajta a bukó. Csökkentett árért talán jó vétel lett volna, így nem. Szóval nektek ezek közül minférne bele, s melyik nem? Megemlítve egyik sem volt.

Új hozzászólás Aktív témák