Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wopi

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hozott nekem a Jézuska egy HP Pavilion X360 laptopot. Tekintve, hogy egy kb. 10 éves Lenovo R61i-t váltott, a sebességbeli különbség leírhatatlan. Ugyan a billentyűkiosztás még okoz néha némi fejtörést, és a gépelés aktív odafigyelést kíván, de ez hamar megszokható. Ezen kívül meg kell szokni azt is, hogy egy 15,6"-os kijelző után egy 14"-os került elém, de ez is hagyján... :)

    Néhány kérdésem felvetődött a géppel kapcsolatban:

    - Előretelepített Windows 10 Home van a gépen. Gondolom digitális licence tartozik hozzá, ezért nem találok sehol sem címkét termékkulccsal. Amennyiben a későbbiekben bármilyen okból újra kell telepítenem a Windowst, hogyan tudom aktiválni, milyen termékkulcsot tudok használni?
    - Nagyon szimpatikus, hogy nem vagyok töltőhöz kötve, mint a korábbi gépem esetén, viszont szeretném tudni, hogy akkuápolás szempontjából mi a jó: ha inkább folyamatosan töltőn van a gép, vagy használjam bátran akkuról, és ha 20% alá esik a töltöttség, akkor töltsem fel teljesen?
    - Kell, érdemes a gépet regisztrálni a HP oldalán? Akár a későbbeikben esetleges garanciális ügyintézés miatt kérdezem. Samsung telefonom van, vele az első dolgaim között volt a Samsung oldalán regisztrálni az előzőek miatt. Itt van ilyen?

    Első körben ennyi. :) Köszönöm a segítséget,
    Peti

Új hozzászólás Aktív témák