Az újrapasztázás és a pór kitakarítása csodákra képes!
www.laptopkalauz.hu
NYÁRI AKCIÓ Gamer házban erös pc-új!!. csere laptopra is érdekel!!!
Sandy Bridge lap eladó olcsón, bontatlanul! Nézz be, megéri!!
Négymagos Intel Core2Quad Q9300 processzor, hűtés, lap, memória és hangkártya eladó
Samsung 1TB F3 SpinPoint-om (gari: 2014) cserélném hasonló 500GB-osra, + mellé egy 30Gigás SSD-re!

Az újrapasztázás és a pór kitakarítása csodákra képes!
www.laptopkalauz.hu
Ehhez a laptophoz találok valami szétszedési, összerakási útmutatót, valaki innen csinálta már, csillag csavarhúzó is elég?
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM
A kérdésem első felére találtam választ, a második még mindig él. Tapasztalatok vannak esetleg, mire érdemes figyelni?
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

Köszi. Játékokra nem használnám. Akkor beújítok egy ilyet.

nc8430 service manual pdf.
Elitebook 8540p , KIS
Már találtam, előző HSZemben írtam is 
Itt egy másik link
Már csak tapasztalatra lennék kíváncsi, hogy szedett e már szét ilyet itt valaki, mire érdemes figyelni.
Létezik HP 6910p-hez ACPI driver? 
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Szerintem igen, mert korábban linkelt be egyet spyduck és az jó volt az én pavilionomhoz is.
HP Pavilion dv5-1140eh
arra hogy ne okozz kárt.
ha már szétbombázod alaposan pucold is ki, ha van kompresszor a közelben akkor azzal fújd át. Ha nagyon izgulnál hívd fel őket mennyiért pásztáznák ujra és pucolnák ki aztán ha jo arat mondanak vidd be. (Nagyon szépen dolgoznak)
Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ
Megnézem magam, hogy boldogulok, aztán ha nem megy akkor recsegek nekik. Kösz az infót.

Ezzel a a firewire csatlakozóval tudok valamit kezdeni amúgy? 
Csak mert gondoltam veszek egy külső vinyót, de alig van ilyen csatival...
[ Szerkesztve ]

Régebbi kamerákhoz (pl. dv) is lehetett használni, de ma már nem sok létjogosultsága van. Az USB 2.0 hasonló sebességet tud, az eSATA-ról nem is beszélve.
HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!
Sziasztok!
HP nx9010 géphez keresnék 2x512mb 266Mhz ramot,ha lehet Infineont
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

Nem lesz egyszerű, és olcsó sem. Mindenképpen próbáld bele, mielőtt megveszed!
HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!

(#13017) SeniorTilla válasza Csabi88888 (#13016) üzenetére

Ha esetleg valaki igényt tart még 512-es ramra, nekem van itt a szekrényben 10db. DDR2-esek, PC2-4200S és PC2-5300S. Vannak párban is. Csak a helyet foglalják.
Remélem nem szólnak meg érte a többiek, de 1 üveg szűretlen Edelweiss búzasör/db áron el lehet őket vinni tőlem.
(#13018) Csabi88888 válasza SeniorTilla (#13017) üzenetére

"Remélem nem szólnak meg érte a többiek, de 1 üveg szűretlen Edelweiss búzasör/db áron el lehet őket vinni tőlem."

Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogy amikror kiteszem a képernyőt a TV-re, akkor az idő alatt a laptopon tudjak, dolgozni, a film meg menjen a tv-n?
Köszönöm urak!
AMD Pista ez engem is érdekelne
[ Szerkesztve ]

Két asztalt hozz létre, egyiken film, másikon munka. Valami asztal kiterjesztésnek hívják...
[ Szerkesztve ]
333-ast is tehetsz bele, bár az is csak 266-on fog menni, de így talán hamarabb találsz.

Bocs, nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]

Ha leesett az asztalról a noti (nem az enyém), és - vszínű - eltört a tápnak a kábele (mert nem tölt), akkor azzal mit lehet csinálni? Azon kívül hogy új táp
Csak annak semmi baja, csak a kábel vége adta meg magát, azt nem lehet külön cserélni?
Egy eséstől nem valószínű hogy a töltő kábele eltörik, inkább a beépített csatit kitépi a helyéről.
Simán rá kell mérni. ha ad ki magából delejt, akkor nem a táp a hunyó. Viszont a szervízt nemtudod +kerülni.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Üdv!
Win7+compaq 6910p.
Hp ujjlenyomatolvasóhoz vista drivert találtam, elvileg minden ok.
Amikor odaérek, hogy válasszam ki melyik ujj, majd adjak meg egy jelszót, amit ugye alatta meg is kell erősíteni, azaz még egyszer beírni, ott nem enged tovább, please enter correct pw. Én nem veszek észre valamit, és/vagy lámázok, vagy másnak sem ment ez?

Közben felraktam a teljes security akármit, és ott azt írta, hogy nem talál ilyen eszközt. Lehet mégsem jó a driver?

Miért vista drivert raksz? Van már win7-hez minden driver.

Oks köszi.

Én nem találtam, tudsz mutatni?

Hm, igazad lehet bocsánat, én sem látom.
De akkor viszont nekem is vista-s driver van fent egész biztos, és nekem hibátlanul műxik,
szóval biztosan jó hozzá.

Itt van a 6910p-hez a WIN7 driver (fingerprint): [link]
Ha ez sem látja akkor két lehetőség van.
(1) biosban le van tíltva
(2) hibásan települt a Win7 (én is jártam így) és nem látja, ezt a problémát egy win7 reinstall megoldja.
www.laptopkalauz.hu

Na erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy felraktam a teljes security akármit
de így se ment.
Srácok, valaki múltkor linkelt mutitouch-os touchpad drivert, de nem találom... A 6730b HP-s oldalán meg nincs fenn, pedig működött rajta.

Ez soha nem multi touch csak vmi kétujjas izé. Én úgy tudom a régi touchpadok erre a méretükből és a tecnológiájukból kifolyólag nem igen alkalmasak.
Már csak azért is gondolom így mert kipróbáltam a linkelt drivert és ez nem az!
www.laptopkalauz.hu
Igen, arra gondoltam. A görgetés két ujjal megy, elég nagy segítség, hogy nem kell a görgetősávot keresgélni.
mome: köszönöm!

Én kicsit tesztelgettem, nekem elég használhatatlannak tűnt.
www.laptopkalauz.hu

Valóban messze van az igazi multitouch-tól, de kicsit felturbózza touchpadot. Egy próbát megér. Nekem pl fentmaradt.

egy Asuson próbáltam ezt a kétujjas görgetést, de nagyon nem volt szimpatikus... nem is ment 
jó a görgetősáv egy újjal, csak kitolom az újjam az amúgy sem túl nagy tácspad jobb oldalára és görgetek. jobb az sztem.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
A cikkben volt így írva,hogy Multi. Én is tudom,hogy nem ez a multi,de lehet valakinek segít!
Spyduck
Esetleg ACPI drivert nem tudsz W7-hez?
[ Szerkesztve ]

Ez miért kéne neked?
www.laptopkalauz.hu
Mert az everest 0%-osnak látja az akksi elhasználódottságot, pedig tuti,hogy nem annyi.

Ez az összes 10-es végű HP gépről elmondható. Én sem láttam sosem elhasználódottságot egyik 6910p, 8710w gépen sem. A kapacitás csökken és mégis 0%.
A 6910p gyárilag 6cell 55Whr Li-Ion. Na most nálam 6cell 45Whr Li-Ion-van és mégis 0%. Ez az akku hibája és nem a gépé, sztem nem jelzi az eredeti szintet sehol 
www.laptopkalauz.hu
Értem,köszönöm! Hát akkor ezt becumiztam! 

Neked mennyi most a kapacitása?
www.laptopkalauz.hu

A HP Battery Check vagy mi a neve az kiírja hány %-os.
Egyébként jah, azt kiírja Everest hogy mennyi a jelenlegi max. kapacitás, az originált meg tudod, szóval...
Nem írja ki!
HP Battery Check nem megy W7en, a régi! 

Megy az.. csak kompatibilitási módban kell telepíteni/futtatni, nekem működik (w7 x64 ultim.)
Szia!
Én is úgy telepítettem és nekem nem indult. Te melyiket telepítetted? Én ez alapján csináltam és nem működött!