Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)

(#20001) SeniorTilla válasza Sanyi19 (#19998) üzenetére

SeniorTilla
(őstag)

Valószínű, hogy akksi probléma lesz, de én kipróbálnám egy jó akkuval is, nehogy töltés-gond legyen.

HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!

(#20002) skyline1982

skyline1982
(újonc)

SZiasztok megint...
senkitol nem kaptam valaszt kerlek segitsetek mi lehet a problema...
tehat hp dv6000 1210 sa notim nem kapcsol be...1ik pillanatrol a masikra tortent...a bill felett ahol van a hangerogomb meg a wifi lebe azok bevillannak 1 pillanatra es ennyi...semmi...nem indul el a gep...mi lehet a problema...
koszonom

(#20003) Drughi

Drughi
(senior tag)

Sziasztok,

Van egy HP DV6 hoz tartozó USB-s TV tunerem és egy ehhez a géphez tartozó HP távirányítóm.
Ilyesmi érdekel valakit? Én nem használom.

Windows 8 CP user

(#20004) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

hp-éknél a garancia hogy megy pontosan ? pick and carry tíusúra gondolok, mi kell hozzá. Számlamásolat elég, vagy originál számla kell, esetleg van valami külön garancialap, service tag mint dellnél ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#20005) Tyren válasza -=Libria=- (#20004) üzenetére

Tyren
(fanatikus tag)

A számla kell (fénymásolat is jó), meg elméletileg kellett, hogy kapjál külön garancialevelet, de mondjuk én anno egy Renew gépet vettem és ahhoz nem adtak. De miután eleget vertem a szervízben az asztalt, így is bevették. Nem tudom, hogy miért hisztiznek folyton, úgyis online rendszerben vannak a gépek garis adatai.

Z86-nak pedig köszönöm a választ a memóriás kérdésemre.

[ Szerkesztve ]

''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''

(#20006) szmoli

szmoli
(újonc)

Sziasztok!

Van egy DV2104eu laptopom és az lenne a problámám, hogy a gyári broadcom wifi antenna csatlakozója letört. Vettem egy Intel 4965 ag-t(hp-ba való) de sajnos ezzel a kártyával nem indul el.
Kérdésem az lenne, hogy a biost lehetne-e módositani hogy elinduljon ezzel a kártyával vagy hol tudnám megnézni hogy milyen kártya való bele?

(#20007) spyduck válasza -=Libria=- (#20004) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Csak számlamásolat de ez is csak március óta, azelőtt semmit sem kértek.

www.laptopkalauz.hu

(#20008) Z86 válasza szmoli (#20006) üzenetére

Z86
(őstag)

A régi kártyán nincs valami termékszám? Az alapján könnyen be lehetne azonosítani milyen kell bele.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#20009) szmoli válasza Z86 (#20008) üzenetére

szmoli
(újonc)

CT:GB7C30DAFTV50C
AS 395261-002
SPS 414376-002
Ez a 3 szám van rajta meg persze a mac id.

(#20010) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

sziasztok. HP g62 b50sh laptopom van. szeretném beüzelemni rajta a wifi-t, de ez egyszerűen nem megy. találtam drivereket hozzá: [link] , de ha letöltöm ezeket és megpróbálom feltenni, akkor valami kompatibilitási problámák lépnek fel. 64 bites Win7-em van és nyilván olyan drivereket is töltök le. teljesen tanácstalan vagyok. ha valaki tud segíteni annak köszönöm.

(#20011) ktommy91 válasza szmoli (#20009) üzenetére

ktommy91
(senior tag)

[link]

Lenovo Ideapad Y570 és Y560 eladó! Sony VAIO VPCEB2S1E-BQ eladó! http://tinyurl.com/c7p9x5c

(#20012) Z86 válasza szmoli (#20009) üzenetére

Z86
(őstag)

Meg is van.
Ebayen, ill. magyar honlapon.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#20013) szmoli

szmoli
(újonc)

Köszönöm

(#20014) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vam egy hp nc2400-as kis subnotim, amihez rendeltem egy satas multibay keretet, de még a bios-on se akar túljutni. Csak akkor indul, ha kiveszem. Non system disk, disk error és hasonló kiírások vannak vagy annyi se, csak csippan hármat, biosban már mindent próbáltam, de semmi eredmény :(

Rendeltem már egy halom ilyen keretet, sok géphez, sohase volt gond egyikkel sem. nem értem :(

Tipp?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#20015) Khelben válasza Kalandor (#20014) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Állítsd be hogy ne arról akarjon bootolni.

(#20016) Kalandor válasza Khelben (#20015) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondom, milyen bios opció megvolt, ami egyáltalán csak érinti a meghajtókat vagy a boot-folyamatot :)

De egyszerűen semmi sem.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#20017) Khelben válasza Kalandor (#20016) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig ez nagyon úgy néz ki, hogy a berakott vinyóról próbál bootolni. Esetleg próbáld meg, hogy a rendszervinyót teszed a keretbe és azt rakod be, akkor mit ír ki.

(#20018) Kalandor válasza Khelben (#20017) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A rendszervinyója egy ZIF-es HDD, azt oda nem tudom betenni :(
Biztosan nem arról akar bootolni, mert ha hátrébb van a sorrendben, akkor se megy. Amíg az a cucc bent van, ez nem csinál semmit :(

(#20019) Khelben válasza Kalandor (#20018) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Sok ötletem már nincs :) Pendrive-ról próbáltad már indítani?
Valami rémlik nekem is, hogy amikor ilyen fiókot tettem bele, szenvedtem a bootolással és még talán win újratelepítés is kellett, mert rossz helyen volt a boot partíció. Akkor én szűz vinyót tettem a keretbe, és az is megkeverte.

[ Szerkesztve ]

(#20020) Kalandor válasza Khelben (#20019) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, úgy ment fel a Xubuntu is, meg a kis ZIF-ről is szépen bootol, csak a multibay HDD nem tetszik :(
Egy ötletem van még, egy kisebb SATA meghajtó, mert amivel próbáltam, fél terrás, de nem hiszem, hogy ez lenne az ok.

(#20021) Khelben válasza Kalandor (#20020) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is félterrás van a keretben, nem hiszem hogy ez a gond (enyém 6730b). De egy próbát megér, bár szerintem akkor a hibaüzenet nem ez lenne.

(#20022) Kalandor válasza Khelben (#20021) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem is a 6910p-ben 500GB-os:)

Betettem a 160GB-osat: egy pillanatra vmi 1780 disk failure jelenik meg, majd az ismert non system disk... error, újraindít, lassú bios képernyő majd, post, három sípolás:
fixed disk parameter table or bios error
system halted

Még a BIOS-ba se enged be.
Pf :( Biztosan nem a félterrás lemez miatt van.

Nem is kell h bootoljon, csak tudjam a lemezt olvasni.

[ Szerkesztve ]

(#20023) fkenny válasza Kalandor (#20022) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha lemez nélkül rakod a keretet a gépbe? Lehet annak van nyűgje... Tényleg itt MO-n hol tudok ilyet szerezni amijó 4525s probookhoz?

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#20024) Khelben válasza fkenny (#20023) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kell feltétlenül Magyarországról? Én innen rendeltem, 1,5 hét alatt megjött, nem volt gond velük.

(#20025) fkenny válasza Khelben (#20024) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak az ANGOL nyelvtudásom hiánya miatt :)

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#20026) spyduck

spyduck
(PH! kedvence)

Ma kaptunk HP Probook 4530s-t. Huh... :)
Baromi jók, semmi kivetni valót nem találtam. Billentyűzet és touchpad jó minőségű és kénylmes. A dizájn gyönyörű élőben, baromi masszív az egész szerkezet stb..... Nagyon tetszik!
Este picit letesztelem :)

www.laptopkalauz.hu

(#20027) Kalandor válasza fkenny (#20023) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor semmi nincs.
De lehet megvan a hiba, a beépített vinyó pata és valszeg a dvd is. az multibay hdd viszont sata. lehet, hogy vagy annak is pata-nak kell lennie, vagy ki kell szedni a beépített vinyót és csak úgy mehet sata.
ugyanis kiszedtem, és pendrive-os linuxról bootolva látta a meghajtót (mountolni nem tudtam, mert bitlockeres, de legalább látta :) )

valszeg lementem ami rajta van máshova és úgy tolok rá egy xubuntut majd az 5000gb-osra. a beépített vinyót meg eladom, nagyon drága úgyis és 100/100-as :)

(#20028) icons

icons
(őstag)

Üdv!

Egy HP nc6220 laptopom van. A gond az, hogy elvileg az akksi 100%on van XP / Power Options / Power Meter. Ahogy lehúzom a hálózatról, hibernálja magát. Visszakapcsolom (mindeközben az akksi bent marad persze). Kiírja, hogy Low Battery, és hogy gyorsan cseréljem ki atz akksit, vagy váltsak át hálózati töltésre. Ezután kb 5percig húzza (ha az Asztalt nézem), majd kikapcsol.

Ötlet?

Thx!

(#20029) ktommy91 válasza icons (#20028) üzenetére

ktommy91
(senior tag)

Nézd meg HWinfo-val az elhasználódottságot, de szerintem meghalt az akku.

Lenovo Ideapad Y570 és Y560 eladó! Sony VAIO VPCEB2S1E-BQ eladó! http://tinyurl.com/c7p9x5c

(#20030) bAtt001 válasza spyduck (#20026) üzenetére

bAtt001
(senior tag)

várjuk az élménybeszámolót :)

[ Szerkesztve ]

(#20031) psg5

psg5
(senior tag)
LOGOUT blog

Pavilion G6 1017sh notit kötném rá a tv-re.De...
Régi trinitron tv-ről van szó vagyis hdmi meg ilyesmi felejtve.
Hátul scart, elől pedig 3 színű s-video. Idáig régi asus-t simán rá tudtam kötni: hang noti fülhallgatós kimenetéből piros és fehér tv bemenetbe ,kép pedig a noti kör alaku külső megjelenítő csatitól egy átalakítóval a tv sárga (s-video?) bemenetbe.
Bocs hogy nem szakszerű...
Azonban HP-n a hdmi-n kívűl csak egy olyan output van,mint az asztali vga-k on vagyis egy d-sub-nak tűnő...Mit lehet tenne? Hdmi átalakító a régi tv-hez vagy esteleg van egy t-h-os set-top-box azon keresztűl hdmi-vel meg lehet oldani vagy azon is csak kifele megy a jel?

[ Szerkesztve ]

F.K.T.

(#20032) icons válasza ktommy91 (#20029) üzenetére

icons
(őstag)

Designed capacity: 11 mWh (és annyira is van feltöltve, és annyi a full-ja is).

Elvileg 55Whs az akksi. Ez 11 milliwattóra, ami az ötezrede az eredetinek :). Nekem ezzel még az 5perc is soknak tűnik :).

Van valami tipp, hogy mégis mi a fene lehet ez? :S (ismerőstől vettem, nekik több is volt, és a többi mind jó, elvileg (ráírás szeritn) ez is 55 Whs...)

(#20033) Z86 válasza icons (#20032) üzenetére

Z86
(őstag)

A Designed capacity-nál ki kellene írnia az eredeti értéket.
Ki kellene próbálni egy másik akkuval is. Lehet, hogy a gép valamiért nem szereti ezt a típust és emiatt rosszul kezeli vagy érzékeli a kapacitását. De ez csak egy tipp.

(#20034) SLYM válasza SLYM (#20010) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

up. elég fontos lenne

[ Szerkesztve ]

(#20035) Syl válasza SLYM (#20034) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem B40SH-m van, inteles, win7-tel, így csak tippelni tudok.
A wifit bekapcsoltad? Nálam FN + F12

There’s no time like the past.

(#20036) SLYM válasza Syl (#20035) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

itt sima F12, világít is egy lámpa ha megnyomom. kipróbáltam FN+F12-vel is, úgy nem történik semmi érdemleges

(#20037) Syl válasza SLYM (#20036) üzenetére

Syl
(őstag)
LOGOUT blog

Piros vagy fehér(kék) fénnyel világít?
A linkeden kétféle driver található, atheros és ralink. Az én gépemben ralink van. Ha gondolod, feltöltöm a telepítőjét valahová. Win7 x64.

There’s no time like the past.

(#20038) eastsider

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6930p.

LED-ekkel nem lehet csinálni valamit? :))

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#20039) -=Libria=- válasza spyduck (#20026) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

ma láttam én is élőben a pécsi boltban....nem rossz, nem 1 kört ver rá az elődre az biztos. 1-2 héten belül beszerzek egyet asszonynak / magamnak utazós gépnek 13 colos kivitelben ;) azzal teljes lesz a méretskála, 13, 14, 15 colos gép is lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#20040) Z86 válasza eastsider (#20038) üzenetére

Z86
(őstag)

Tudtommal nem, ezek mindig így világítanak :)

(#20041) SLYM válasza Syl (#20037) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

megoldódott szerencsére. a hivatalos oldalon csak a legutolsó hálózati driver hozott sikert, a többi használhatatlan volt

(#20042) Saint_ válasza spyduck (#20026) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Zsaner?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#20043) Mawyx

Mawyx
(senior tag)

Sziasztok!
Hp minik felől érdeklődnék. Nézegetem a hardver aprót, találtam is:
[link1]
[link2]
Az elsőnál oda van írva, hogy alumínium házas, a másodikhoz meg hogy fekete színű. Kérdés, hogy a fekete is alu házas vagy az alu alu színű és azt csak ezüstben találok? Van-e jelentősége? (Ezüst nem kell, feketét szeretnék, de jó lenne ha strapabíró lenne.)

Amire kellene:
Az irodában van egy nagy asztali pc-m, de eléggé vacak, megnyitok 2programot és kifekszik, gondoltam ezen állandó jelleggel meg lenne nyitva nekem a net, hogy ha kell valami használati útmutatót keresnem (meg ha fórumozni akarok ugye :D ), akkor ne kelljen a nagy géppel szenvedni, egy helyes kisképernyős notit beállítanék a sarokba.

Hordozható legyen, azaz kicsi helyen elférjen, súlyban könnyű legyen,
csak netre kell, msn,
utazásnál pár film (felbontás mindegy, amit visznek manapság a gépek, az nekem jó)
és kell beépített webkamera, hogy ne kelljen külön rácsíptetni,
wifi, vezeték nélküli hálóra tudjon kapcsolódni.
Minél több usb, annál jobb, a külső winyóm eleve kér kettőt, egér elfoglal még egyet.

Alternatíva:
Asus EEE Pc 4G Na, ez árban a fele a hp-nek, nem tudom a hp megéri-e a dupla árat és ha megéri, akkor melyik mini éri meg, mert többféle van belőle.

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#20044) Z86 válasza Mawyx (#20043) üzenetére

Z86
(őstag)

Itt van egy cikk a 110-3100-ról, de nem említik, hogy fém burkolata lenne, és a képeken is inkább műanyagnak tűnik.

(#20045) SeniorTilla válasza Mawyx (#20043) üzenetére

SeniorTilla
(őstag)

A 110-est ajánlom inkább, mert nagyobb és szebb képű kijelzője van, valamint egy generációval újabb modell, mint a régi aluházas (nem ezüst színű, hanem alumínium) 2133-as. Az a 9"-os kijelző nem igazán nyerő...és szerintem 2 évesen drágán adják, én anno a legutolsót 65-ért adtam el újonnan.

A 110-es egyébként full műanyag.

[ Szerkesztve ]

HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!

(#20046) spyduck válasza Saint_ (#20042) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Jó de nem Elitebook :)

www.laptopkalauz.hu

(#20047) spyduck válasza bAtt001 (#20030) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Csúszik a dolog jöv7-re, nincs időm vele foglalkozni.

www.laptopkalauz.hu

(#20048) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Most fogok újrarakni egy nc6400-as notit (Win 7 lesz rá), és szeretném megkérdezni, hogy milyen HP programokat érdemes feltenni (a drivereken kívül :) ), illetve hogy létezik-e valami olyasmi a HP-nál, mint a TP-knél a System Update.
Köszi szépen!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#20049) Z86 válasza ^Clown (#20048) üzenetére

Z86
(őstag)

A TP-set nem ismerem, de a HP-nál van egy Support Assistant nevű program, valószínűleg a kettő valami hasonló dolgot takar.

(#20050) spyduck válasza ^Clown (#20048) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ez letölti és telepíti magának az összes drivert: [link]

www.laptopkalauz.hu

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.