Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xxxjjjkkk

    senior tag

    válasz darvinya #59752 üzenetére

    Figyelj, most. leszámítva az alu kekec tulajdonságait, az ugyan úgy átviszi a záramot mint a réz, ha rugós sorkapcsokat használsz szabvanyosan akkor az jó, meg az alu karbamtartást igényel, és pont. Ki kéne b@szni, de valljuk be, hogy a kis terhelésű hálózatokon elmegy.
    Wagoval sincs gond, bár pár vill szerelő szerű ember szeret okos lenni, alapvetően ha gond van vele, az abból adódik, hogy nem tudja használni pl nem blankolja megfelelően, és/vagy túlterheli, ilyenkor szokott lenni az, hogy "itt egy szétégett wago". Vannak forrasztó huszárok is, múltkor egy felülvizsgáló írta, hogy ugye nem tilos a. forrasztott kötés(sodrott+forrasztott), de aki a saját f@szával akarja verni a csalánt, az adjon papírt a forrasztásról.A wago pasztázva jó alura is, szabványos, ha mégsem nyert, akkor erre fizet a biztosító, amire szakszerű szerelésnél kicsi az esély. Én van, hogy a wagot is érvéghüvelyezem, de ez az én hülyeségem.
    Namost, te azt mondtad, hogy átnézted azt a bizonyos hálózatot. A "nemrégiben" és most közt valahol. Ehhez képest az elfüstölt.
    Namost én úgy tudom, hogy ha te bővíteni akarsz akkor az elmű kér egy szakvélemény félét, hogy mi ujság van nálad, ki megy egy vill szerelő, és megállapítja, hogy nálad minden ok-e a bővítéshez, erről ad egy papírt.
    Innentől kezdve nem tudom, hogy hogyan lehet érv a bővítés ellen, a te rejtélyes tüzed.

    *szerk vagy te most attól félsz hogy a madzagod az órától a biztosíték tábláig nem megfelelő, csak 20A ig?, mert akkor megnyugodhatsz, ha látják, hogy kicsi, akkor nem fogják, meg van adva nekikz hogy mekkorára mit tehetnek

    [ Szerkesztve ]

    "Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

Új hozzászólás Aktív témák