Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    válasz Imco #15691 üzenetére

    Üdv!

    Nekem is ez lett volna logikus megoldás :). Telepítéskor a D volt, ezért is ismerte fel azon a néven.
    Viszont gond nélkül át tudom állítani, tehát nem hiszem, hogy valamilyen program blokkolja.

    Egy valamit el tudok képzelni: az XP úgy lett tervezve tudtom szerint, hogy bizonyos betűjeleket bizonyos perifériáknak osszon ki.
    Így például: A: floppy, B: nekem nincs, gondolom a nagy floppy, C: Windowst tartalmazó merevlemez, és gondolom ez a sor tovább is folytatódik. Lehetséges, hogy a D-t CD olvasónak szánja, és ezért nem oszt be oda külső tárolót? Vagy esetleg másik vincsesztert szeretne ott tudni...

    Igazából a Media Player vette fel a fájlokat a Műsortárba, és azokat kellene átírnia. Gondolom lehet törölni mindegyiket, utána újra felismertetni, a gond összesen az, hogy néha D néha H meghajtóként ismeri fel, tehát ha kitörlöm, és D-ként felismertetem újra, de a vinyó H-ként jelenik meg, akkor ott vagyok, ahol a part szakad.
    Megoldás lehetne, hogy mindkettőn felismertetem vele, viszont így minden számból 2őt fog látni, és az bizony elég zavaró (ráadásul rá is kérdez, hogy mit tegyen, gondolom ezt ki lehet kapcsolni, de Windowséknál ki tudja).

    Etalon megoldás: mindig át kell állítani, de fárasztó, és a problémákat érdemes megoldani, nem mindig megkerülni őket :)

Új hozzászólás Aktív témák