Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Makk Márton

    csendes tag

    válasz #09634560 #29700 üzenetére

    Köszönöm a válaszod, de sajnos nem jött be.

    A délutánt a MM-ban töltöttem, becsületükre legyen mondva, tényleg mindent megpróbáltak, összeépítettek egy másik H/K AVR70-et, minden létező módon bekötötték, de már a menü megjelenítése is hosszú időt vett igénybe. Megoldás nem született. Az RCA-s OSD menüt ők sem értették, nem láttak még ilyet.

    A második kérdésem lehet, hogy félreérthető volt, de a hang az, ami nem akar előjönni az erőstőből, a kép tökéletes.

    Az a problémám, hogy két tűz közé kerültem. A UPC azt mondja, hogy ha a Boxból kijövő HDMI kábelt közvetlenül a TV-be dugom, és azon van kép is, meg hang is, akkor ők nem lehetnek hibásak. Ez logikusnak is tűnik.

    Ugyanakkor megértem én a MM álláspontját is, hogyha a BD képe és hangja ugyanarra a bementre és kimenetre téve hiba nélkül átmegy, akkor - lévén a HDMI szabvány- nem lehet az erősítő a hibás. Ez is logikus okoskodás.

    Csak nekem nem működik a ketyere, és ettől, pontosabban a tehetetlenségtől kezdek elkeseredni. Fontolgatom, hogy visszaviszem. Tudom én, hogy belépő modell, de azért mégis! Korrekt volt az eladó, mondta, hogy csak hétfőtől ketyeg a 3 nap, de ha nem születik megoldás, akkor könnyen lehet, hogy rövid volt a H/K barátság. Holnap még a szervizben futok egy kört, hátha ott van tapasztalat ezzel a problémával.

Új hozzászólás Aktív témák