Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz fehér_ember #13774 üzenetére

    "a bitráta is alacsony volt"

    Mekkora volt?
    Nekem sem jött össze, megcsináltam a VoidXs által kódolt 320-as MP3-al és FLAC-el (nem volt kódolási hiba) és ismét megbuktam. :D Igaz, sem a PC-m, sem a fejhallgatóm nincs zenehallgatásra felkészítve a legkisebb mértékben sem, a rendes hangrendszeremen meg nem tudok foobart futtatni. VoidXs-nek úgy látszik kivételesen jó a hallása (ebben a kora is szerepet játszik), és ahogy elmondta, a rendszere is ki van mérve, optimalizálva van. De még így sem könnyű ez általában.

    A 8/10 kevés, ha tetszik, ha nem, 10/10 kell, akkor releváns a teszt. Csináltam én is 8/10-et, amikor össze-vissza random kattintgattam. :)

    Csak példának hoztam föl az MP3 kihallásának nehézségét, jó magam semmi okot nem látok, hogy MP3-ban tároljam a zenéimet. Az MP3 annak idején helytakarékosságból született, de erre már a 8TB-os HDD-k idején semmi szükség, esetleg a telefonok, mobil eszközöknél még számít valamicskét a tárhely, de már ott is egyre kevésbé. Én kizárólag veszteségmentes formátumot gyűjtök (amennyiben elérhető), mert egész egyszerűen zavar az MP3 megcsonkításának tudata, még ha nem is hallom ki. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák