Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz DeFranco #86919 üzenetére

    Nekem is egy ismerős mondta, hogy maradjak a Hajdunál, Aristonnal szívni fogok. Nem hallgattam rá, nyert a design. Az igazság az, hogy az előző tulaj rakta oda vízszintesen a 120 l fekvő Hajdut. Mivel ő sem bízott a válaszfalban (ami a vizes strang széle, tehát lehet, hogy nem 10-es fal, de nem is tartó), ezért a gyári felfogatást megerősítette két hilti szalaggal a mennyezet felé (hogy ON legyen a hsz). Nem volt annyira esztétikus a felújított fürdőnkben... Az elképzelése egyébként jó volt, mert így abba a ficakba, ahol a bojler volt eredetileg, be lehetett tenni a felül töltős mosógépet, és lett egy kis hely a fürdőben.
    Máshova nem akartuk rakni, a hordót el akartuk tüntetni a falról, így lett ez. Ha maradnánk ebben a lakásban, akkor lecseréltem volna az Elux fekvőjére, hátha az jobb, de így meg plug&play ment fel az új, nem kellett újra fúrni a konzolokat.
    Azt tudtam, hogy nem lesz olyan hatásfoka sem fektetve, nem is működik az eco funkció sem. Apóséknak az egyik albiban ugyanez van, csak állóként, ott nincs vele gond.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák