Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nem gondoltam hogy ezzel a problémával is ide kerülök, de remélem tud segíteni valaki, mert az felújított kecómban nem tudok mosni, vagy tudok csak nagyon fárasztó :U

    Szóval a mosógép kivezető csövére vettem egy a fehér szagelzáró idomot, amivel az a gond, hogy nem elég passzentos, és kifolyik mellette a víz.
    A falban a bemeneti cső egyből lefelé fordul, habár ez gondolom a legtöbb panelban így van, szóval mikor nagy nyomással tolja kifelé a vizet akkor csorog le a falon is. Tekertem rá teflon szalagot, mikor kivettem akkor az bent maradt a szürke lefolyó fekete szimeringjénél.

    Nincs más módja hogy megoldjam, csak az hogy újra letisztítom, és annyi teflon szalagot kenek rá amennyit csak lehet hogy még be tudjam tuszkolni a helyére?
    Az a fekete szimering a lefolyóban, nem cserélhető valami vastagabbra?
    Köszönöm
    ---
    Bónusz kérdés, ugye hogy nem elfogadható hogy ilyen vésés vagy csiszolási hibák legyenek az ilyen dísz Bordázott falpanel elemekben? [link] Még sosem láttam ilyet élőben, neten találtam, vettem 2 db a bejárathoz fogasnak, erre mikor elkezdem felszerelni látom hogy néz ki valójában.
    Most írtam az oldalnak, de már most ideges vagyok, mert attól tartok azt fogják mondani hogy ha újat küldenek akkor is lehetnek hasonló hibák... :W
    szar dolog a lakásfelújítás

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák