Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blp85

    aktív tag

    válasz DeFranco #85917 üzenetére

    Érdekes a hozzászólásaitokat olvasni. Nekem a kisfiam alig tudott járni, de imádott a szerszámos ládában matatni, így volt egy olyan, amiben a nem a veszélyes dolgok voltak, amit rendszerint kivett és szerelte a kiságyát. :) Amikor meg kapott játék szerszámkészletet, az nem értékelte (biztos rákapott a fém csavarkulcs fogására).
    Az idő persze nagy érték, de egyrészt a gyerekek hamar megnőnek, és akkor lehet már nem lesznek annyira cukik, de sokszor jó látni, hogy amit láttak tőled azt használni/ alkalmazni is tudják, így nem lesznek olyanok, akik egy szög beverésétől is sokkot kapnak (ilyet is láttam már). Az, hogy két vagy háromszor annyi időbe telik megcsinálni meg kit érdekel (persze kivétel a gyorsbeton és strukatúrgipsz és társai :DDD).

    Saját történetem, hogy múltkor szerelek valamit, ott vannak körülöttem a dolgok, a kisfiam pedig odajön és közli "Apa, munkaterületedet tartsd tisztán és rendezetten"- na ezt vajon kitől halhatta... :D (persze, hogy tőlem).

    Mi is a legtöbb dolgot magunknak próbáljuk megcsinálni, de, ha olyan dolog van, aminél nem feltétlenül kell a kis segéd, akkor persze szabadság alatt próbáljuk megcsinálni, ami szintén megterhelő.

    [ Szerkesztve ]

    Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)

Új hozzászólás Aktív témák