Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    Megválaszolom így a kérdéseket és ötleteket:

    - sajnos brutál feltörésbiztos a BMW, rengeteget olvastam utána, és nem sok ember tudja feltörni, ugyanis reteszelve van a zár. Tehát se a kis pöcköt nem tudod felhúzni, se az ajtókinyitó kart nem tudod elhúzni, se nem tudsz bejutni a csomagtartón keresztül, hacsak nincs nálad egy másik kulcs... Se pedig a kulcson lévő nyitó gombot nem tudod megnyomni bot sefítségével, mert a kocsin belül nem működik a nyitó gomb, vagyis hiába nyomogatod, szrt sem érsz vele!

    Ha pedig bejutnék a csomagtérbe, akkor kb 20 másodperc lenne elérni a kulcshoz.

    Viszont... Kiötlöttem ma dél után egy közel 100%-os megoldást, amihez este hozzá is kezdtem:
    Szóval... amit ma este csináltam, hozzávalók: 1db. guminyelű kombinált fogó, 1db. fanyelű ecset, jó sok 2,5mm-es dróthuzal, 1db. fúrógép... Először is fogtam az anyósülés ajtaját, méregből lehúztam 15 cm-re a külső ajtó tömítést. Nem volt egyszerű, de nem is lehetetlen. Majd be a kombifogó gumi nyelét, kifeszítettem vele az ajtót, a 2,5cm-es vastagságú fa ecsetet beleraktam. Nem volt könnyű, mert az ajtó, a legnagyobb erőfeszítésre is alig mozdult fél centit. Na de kemény voltam, így sikerült! :D Tehát... 2X3 méter 2,5mm-es dróthuzalt fogtam, egyik végüket befogtam a satuba, a másikat a fúró tokmányba, majd kifeszítve a huzalt, összesodortam a két szálat. Ez azért kellett, hogy merevebb legyen, és erőt tudjak vele kifejteni. Majd fogtam az összesodort huzalt, jól megnéztem a kulcs pontos helyét( a könyöktámasz mögött közvetlenül van egy[/kis elhúzható roló[/L] amit a képen pirossal jelöltem. Na én barom abba tettem bele a kulcsot, mikor a hátsó hangszórót tisztogattam és beszereltem. Na de hogy tuti biztonságos helyen legyen a kulcs, én akkor ezt a kis rolót elhúztam. Magyarán az egész zárva volt, abban pedig benne a kulcs). Tehát fogtam az összesodort huzalt, amit szemre beállítottam olyan pozícióba, hogy kikerüljem vele az anyósülést, és odairányítottam a huzal végét, ahol van a kis roló van. Kb a harmadik ki be húzogatásnál sikerült úgy beállítanom a huzalt, hogy annak tökéletes pozícióba legyen a vége. Ekkor elkezdtem óvatos mozdulatokkal tolni-húzni-forgatni a huzalt, ami meg is hozta a kívánt eredményt: kinyitottam vele a rolót, amibe benne van a kulcs. Tehát a nehezén túl vagyok, roló elhúzva a huzal segítségével, holnap pedig ezt csinálom:

    Fogok 3x3méter huzalt, és összesodrom a fúró segítségével, ezzel elérem a kívánt merevséget. Az egyik végére elipszis alakot formálok, majd egy fa lamellót szigetelő szalagozok az elipszis részre, ez fog majd hozzáérni a kulcshoz. Ha ez megtörtént, beállítom a kívánt pozícióba úgy, hogy a kulcsra pontosan illeszkedjen. Ha ez megtörtént, kihúzom az egészet, majd bekenem F.BS-sel a kulcshoz érő felületet, majd ugyanebben a pillanatban ugyanezt a két anyagot(szigetelőszalagozott lamellódarabot egy bőrdarabbal) összeragasztom, majd belerakom egy ételes dobozba. Ez azért kell, hogy a kocsiba maradt kulcs egy bőr borítású kis kulcstartóba van, és tesztelni akarom, hogy a lamelló mennyi idő alatt köt hozzá a bőrhöz a zárt térben. Magyarán: Ha az ételes dobozba zárt környezetben hozzáragadt a dőrdarabhoz, akkor tutibiztos megkötött a huzal végén található szigszalagozott lamellódarab a kocsibaragadt kulcshoz. És most jön majd a lényeg: Huzalt visszahúzom addig a pontig, míg a kulcs kb 30 centire lesz az ajtó tetejéhez. Ekkor befűzök egy hosszú rongyot a kocsi felső részéhez de úgy, hogy a rongy közepe belülre essen, a két vége pedig kifelé nézzen. Ez azért kell majd, ha a kulcs megakad az ajtó felső részénél, akkor fogom a rongy két végét, és elkezdem kihúzni a kocsiból. Vagyis nem lesz esélye leesni a kulcsnak, ugyanis a rongy megfogja. Ha kijött a rongy, akkor benne lesz a kulcs, ugyanis a ronggyal együtt kihúzom majd a kulcsot is. Jó bonyolult volt, de remélem 10. olvasás után megértitek! :R Holnap 4kor végzek melóba, 5 től szorítsatok, ha kérhetem! Képeket majd küldök :DDD

    Üdv mindenkinek és köszi a tanácsokat! :R

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák