Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
nekiálltam szétvágni.
szigszalag jelölőként segít az egyenes vágásban, ráadásul kevésbé kajlulnak el a lemezek, mert fixálva vannak.
az ilyen lemezvágásnál a fűrészt nem érdemes párhuzamosan tarani a lamellákkal. úgy a jó, ha kb. 30 fokban megdönjük előre, vagy hátra. de ne változtassunk a legvégéig, mert ilyenkor valamiért könnyebben belekap a lemezekbe, és deformálja.
mint a képen is, a végén már egyenesbe tettem, nehogy megsértsem csöveket....a vágási élek sorjásak. türelem, tornaterem: reszelgetés....
egyben vs. 3-ban:
ha 6-os furatú hőcserélő blokkocskákat húzunk rájuk, már csak fantázia, blokk, rögzítés, (hővezető ragasztás), kérdése, hogy milyen alakzatban és mit hűtünk velük...
előkészület, jelölés, 2 vágás, 4 reszelés, takarítás:
pont 2 óra meló.
(hőcserélő blokkok nélkül persze...)pár lemez itt még kajlult, mert a fűrészelés előtt pár dolgot megnéztem rajta, így eleve egy meggyepált darab lett tovább szadizva.
jött egy gondolatom.
ha 1 héten belül kedvet kapok,a kkor a 3. (fanless eyefinity minimal) konfigomnak készítek egy nyitott, teszpad szerű házat.
és mindent behűtők rajta ilyen modulokkal.
esetleg veletechre...[ Módosította: #40993792 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest