Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• o.OkrasyO.o

csendes tag

Sziasztok ;)
    Egy kis segítségre lenne szükségem az éppen készülő gépházamhoz , Egy régebbi Compaq házat alakítok át , valamint egy teljesen új külsővel ruházom fel. ( Ha valakit érdekel az ügymenet szivesen teszek fel terveket és eddigi fotókat.)

A problémám az lenne , hogy a tervezet szerint összesen 3 ventillátor 2db elől 1db hátul fog üzemelni . Valamint egy ledszalag fogja nekem kieszközölni a megvilágítást az előlapon. Én úgy terveztem hogy egy 12V-os adapter fogja ezeket így egyben üzemeltetni , a hátsó ventit kivéve , az kap alaplapi ellátást. Tápom nem a legstabilabb , és még szar minőségű is.(M-tech , házzal együtt járt). Ráadásul a két hagyományos leágazást elfoglalja a videókártya 6pines csatlakozója.

A segítséget ahhoz szeretném kérni , hogy miként tudnám kiszámolni hány mA-es adapter lenne szükséges ennek megvalósításához , valamint milyen kondik/ellenállások fognak kelleni a stabil működéshez. Továbbá szeretnék egy 2 állású billenőkapcsolót beiktatni a világítás rendszerébe , úgy hogy az a ventit ne kapcsolja le. Külön a ledsor áramkörébe.

Előre is köszönöm a segítséget .

Új hozzászólás Aktív témák