Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem az éppen készülő gépházamhoz , Egy régebbi Compaq házat alakítok át , valamint egy teljesen új külsővel ruházom fel. ( Ha valakit érdekel az ügymenet szivesen teszek fel terveket és eddigi fotókat.)A problémám az lenne , hogy a tervezet szerint összesen 3 ventillátor 2db elől 1db hátul fog üzemelni . Valamint egy ledszalag fogja nekem kieszközölni a megvilágítást az előlapon. Én úgy terveztem hogy egy 12V-os adapter fogja ezeket így egyben üzemeltetni , a hátsó ventit kivéve , az kap alaplapi ellátást. Tápom nem a legstabilabb , és még szar minőségű is.(M-tech , házzal együtt járt). Ráadásul a két hagyományos leágazást elfoglalja a videókártya 6pines csatlakozója.
A segítséget ahhoz szeretném kérni , hogy miként tudnám kiszámolni hány mA-es adapter lenne szükséges ennek megvalósításához , valamint milyen kondik/ellenállások fognak kelleni a stabil működéshez. Továbbá szeretnék egy 2 állású billenőkapcsolót beiktatni a világítás rendszerébe , úgy hogy az a ventit ne kapcsolja le. Külön a ledsor áramkörébe.
Előre is köszönöm a segítséget .
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Home server / házi szerver építése
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Politika
- Spórolós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest