Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz blasko92 #26609 üzenetére

    Azok is tudnak menni, én VR6-osban ültem, hát...vigyorogtam erősen :)) Csak azoknak a váltója nem túl stabil darab sajna, bár már ahhoz is filléres dolog az alkatrész :) A németeknél szaladgál mai napig sok szép darab belőle.
    De ültem már 270 pacis összkerekes tuning Calibrában is, hát... :R
    Az audim pusztán a pénztelenség és ennek következtében egy kompromisszum választása, mindennapi olcsó autó, nem minden lemondással. Ha kitaposom a szemit, akkor megy, de gyorsan elromlik az üzemanyag szint jelző...leesik a mutató :W
    Majd ha meggazdagszom, veszek egy R8-at, csak hogy valami kiskajás, tecskóba járós legyen a házban...meg a kölköknek tt kúpét suliba járósnak... :U
    laczkooo: Mondogatják, hogy a konkurencia nélküli autó kereskedésnél (Merkúr) megrendelt darabra éveket kellett várni. De emiatt volt szép az a rendszer: amíg össze tudták tartani, hiány volt a kínálatban minden téren, így volt hova, kinek gyártani.
    Amit viszont szeretek mai napig, az a SIMSON: legolcsóbban tartható bütykölős, 70-el dübörgő rollerem (a lemezfelnis) minden nap megörvendeztet (vagy feldühít, ha előjön újra egy bosszantó hibája). Olcsó megvenni, fenntartani és elég sok mai darabot ott hagyok vele :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák