Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gege71.hu

    addikt

    UFC 115.
    VIGYÁZAT SPOILER!,
    ha még nem láttad és nem akarod megtudni az eredményeket ne olvasd tovább!!!

    Carlos Condit vs. Rory MacDonald
    Nagyon jó kis meccs, volt. A UFC talán legfiatalabb embere(20 éves) ez a Rory MacDonald. Gondolom mivel helyi (Vancouveri) ezért is került a gála műsorába. Nagyon lelkesen és ügyesen küzdött, de a végén előjött Carlos Condit rutinja. TKO.

    Ben Rothwell vs. Gilbert Yvel
    Ennek az Yvelnek valahogy nem jön össze ez a UFC, legutóbb Dos Santos kalapálta el, most meg Rothwell. Igaz teljesen más stílusban inkább a földön rátelepedve nyerte meg. Yvelnek volt egy rövidebb fellángolása a másodikban mikor majdnem sikerült ground and pound-ban leKO-znia a Rothwellt, de azt az túlélte és a harmadikban ugyanazt folytatta. Földön nyomorgatta össze Yvelt. Egyhangú pontozással nyert Rothwell.

    Paulo Thiago vs. Martin Kampmann
    MArtin Kampmann hihetetlen technikás és rutinos harcos. Thiagot nem hagyta "szóhoz jutni" végig irányított mind láon, mind talajon. Egyhangú pontozás. a meccs alatt többször is kis híján kapott fojtást Thiago.

    Mirko Filipovic vs. Pat Barry
    Ez volt az egyik legjobb meccs. Crocop majdnem leseggelt az első menetben egy jobbostól. Itt már úgy tűnt vége a horvátnak, de le a kalappal előtte ahogy összekapta magát és végül hozta a formáját, Szép "fél"hátsófojtással nyert a harmadikban. Ami nagyon tetszett, hogy a két fazon nagyon tisztelte egymást végig a meccs alatt. Az első menetben még volt egy ölelkezés is nagy vigyorgással együtt, annyira tetszett nekik a küzdelem.

    Chuck Liddell vs. Rich Franklin
    Ez volt a "csúcs" Igazán nem tudtam melyiküknek is szurkolok jobban. Mindkét embert rendkívül nagyra becsülöm és mindkettő nagyon jó harcos, elvitathatatlan érdemekkel. Talán hajszálnyira Franklint kedvelem jobban.
    Pörgősen indult a meccs, mindkét fél adott/kapott. Az első menet legvégén pár mp-cel a gogng előtt Chuck nagyon nyeregbe került és a ketrechez közel osztotta Franklint, Kicsit azonban túlvállalta magát és belemozdult, belegyalogolt egy eős jobbosba amitől ahogy kell KO-ra lefeküdt. A KO-t úgy osztotta ki Franklin, hogy a bal karja nem sokkal előtte egy jobblábas rúgástól el volt törve. Elképesztő(és rövid) mérkőzés volt. :R

    Sajna Az ICEMAN-nak gyanítom, hogy ezzel a vereséggel lett meg az utolsó(búcsú-)meccse. Ezzel együtt is maximális tiszteletem a 40 éves Hall Of Famer-nek! :R :C :C Franklinnke nemkülönben!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák