Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65313280

    törölt tag

    válasz megint én #38353 üzenetére

    Szakértői választ itt még mindig nem kapsz. ;]

    Nekem ez a tápkieg beosztás nagyon nem tűnik jónak. Egyrészt ~120g fehérjét akarsz megenni porokból, másrészt a legtöbb kieget rossz időpontokban. A powerpro és a fullmass minőségét nem is említve. A tömegnövelőnek a lényege a szénhidrát (a jó drága cukor), 20g-os adagban nem sok értelmét látom.

    Reggelire én nem ennék tömegnövelőt, helyette 25g protein+zab meg vitamin a krómmal, esetleg egy glutamin. Edzés előtt 2 órával egyél szilárdat, mellé akár mehet egy 25g-os protein turmix. 20 perccel edzés előtt mehet a pow3rd, közvetlen előtte a tabis amino, edzés közben bcaa + glutamin (ha már kétfélét vettél... de minek?), edzés után 100-150g full mass + glutamin, és ha hazaértél edzésről a kaja mellé mehet a Ca+Mg és egy vitamin. Lefekvés előtt pedig 25g protein egy aminoval.

    Így én több értelmét látnám, de még mindig nem vagyok szakértő. :) A "stagnálásod" meg attól van hogy egy hónap alatt puffadtál 5,5kg-t és most nem jön fel több víz... Ha 1-2 hónap alatt sem változik a súlyod, akkor a kajával lesz gond.

    A feszengős gyerek témához: Jár ide a terembe egy srác aki vasággyal talán 60kg és állandóan feszeng meg üvöltözik gyakorlatok közben (látszik rajta hogy agyilag valami nagyon nincs rendben). Ez még úgy rendben is van, de a múltkor úgy bicepszezett hogy azt videóra kellett volna venni. :D A csigás scott-padon beállított 80kg-t (!) és úgy beékelte magát, hogy csak a karja feküdt fel a támlára, a lába a háta mögött lógott a levegőben L alakban és úgy rángatta a súlyt... :C

Új hozzászólás Aktív témák