Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz Zola007 #110280 üzenetére

    nem húztam meg, ez tévedés :) csak kb. "figyelmeztetett" a vállam, hogy ne szórakozzak. de nem történt semmi hála az égnek.

    OHP-t rendszeresen utoljára 2007-2008-ban csináltam. szóval a "sose"-vel majdnem beletrafáltál.
    meg akkor még nem tudtam, hogyan kell végrehajtani. most sem tudom, de legalább már láttam róla videókat :) najó nem, egy alap szinten meg tudom csinálni, de kell a rutin ezt érzem.

    egyébként azért nem csináltam eddig, mert meg voltam győződve róla, hogy ez egy váll izolációs gyakorlat, és ki lehet váltani más gyakorlatokkal. és hogy egy rohadt sérülésveszélyes mozdulatsor. meg azóta már azt is megtanultam, hogy miért veszélyes, akármit mond 1-2 híres coach, hogy nem az. de az. csak ha jól csinálja az ember, el lehet kerülni a bajt. meg persze, ha nincs valami komoly gond a delikvens vállával.

    szóval nem úgy írok róla, mintha soha nem csináltam volna, hanem úgy, hogy egyszerűen nagyon alulértékeltem. sejtettem már egy ideje, több van ebben agyakorlatban, de most, hogy csinálgattam nagyobb súllyal, és megpróbáltam figyelni 1-2 dologra, amit olvastam, érzem, hogy végre azokat a törzsizmokat sikerült megcélozni, amiket már nagyon rég filózom, milyen gyakorlatokkal lehetne elkapni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák