Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
"míg az M600-ba 20K/db-os EMG-ket raknak, addig az epikbe ilyen 6-7K-s akármiket (mondjuk ez szerintem erősen a kereskedői kamuszöveg szekció volt)"
Mondjuk ez pont nem kamuszöveg volt, bár a 20K/db kicsit túlzás, de még így is van némi különbség, meg lehet nézni az Epiphone honlapján is, a katalógusukban: Itt a 18-19. oldalon
Cort EVL Z4: EMG HZ H4-es hangszedők: [link] Nézd meg a katalógusban ennek a hangszedőnek az értékeit, meg leírását, értékelését.
Epiphone Les Paul Studio: Alnico Classic Humbucker hangszedők (ezek nagyon népszerűk az Epinél): [link] - ezek után ennek a hangszedőnek a specifikációját is érdemes megtekinteni ugyanott az Epi katalógusban.
De a kissé drágább Epiphone-okban is ez van: [link], sőt egy jelentősen drágábban is, amit megnéztem csak úgy szúrópróba-szerűen szintén: [link] - ez utóbbi árkategóriában a Cortokban már Seymur Duncan-ek szoktak lenni: [link]Szóval hangszedőkben egyértelmű az állás, bár pont az M600-éhoz számszerű adat nincs, de a tendencia látszik.
Ez az EVL Z4 egyébként qrva jól szól, szintén youtube vidik alapján ([link] és [link] ), kár, hogy ez a pentagramm berakásos, nyaknál koporsós izé nagyon nem az én stílusom. Na meg csavarozott nyak Les Paulhoz?
Kemény tokról majd valaki más nyilatkozik, én annyit tudok, hogy szerintem rondák
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest