Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dangerzone

addikt

válasz Gorneck #33066 üzenetére

Miután összeraktam a gépemet, feltettem a vindózt, töltöttem pár játékot, elsőként persze a cod 2-őt. ), hogy teszteljem a vasat. Először minden oké volt. 3dmarkok is futottak, kivéve a 3dmark 03, ahol a 3 videó alatt elment a kép egyszerűen. A monitor kiírta,amit bekapcsoláskor szokott, szóval hogy jelet keres (analog/digital). Jólvan mondom, 3dmark nem érdekel. De ahogy telepítettem még játékokat (suprame commander, dead space ), valamint crysis, fellépett szintén ez a jelenség, sokszor már intrók közben.
    Aztán prohardveren irogattam ötletekért, senki nem tudott újat mondani. Aztán teszteltem a rendszert.
    Először ramokra gyanakodtam, de a memtest ment 8 órát, és semmi hibát nem írt ki. Jólvan, akkor ez proci hiba is elhetne akár. Orthossal teszteltem a procit szintén 8 órán keresztül. Minden okés.
    Akkor mondom, ez biztos videókártya hiba. A sráchoz visszavittem a kártyát, akitől vettem, és nála minden frankón futott (3dmark,furmark, újabb játékok). Aztán mondom, akkor ez biztosan táphiba. Azért is vettem ma Iponban 500-os fsp tápot, eddig ugye 400-as volt, elvileg annak is elégnek kellett volna lennie, de én szentül hittem, hogy ez csak táp gond lehet. Most beletettem az új tápot, és persze hogy ugyanaz a jelenség lépett fel 3dmark 03 alatt. Most már csak egy lehetséges hibaforrás van, az alaplap.
    Igenám, de időközben szereztem egy geforce inno-s 7600 gt-t. Azzal ismét minden jól ment.
    -Szóval maximum arra tudok gyanakodni, hogy ez az alaplap és a videókártya közti inkompatibilitási probléma lesz.

Új hozzászólás Aktív témák