- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

audi100td nagyúr Nekem ugyanezt volt a problémám, csak az MSI lapommal, (vélhetőleg) AOD kinyírta a procimat. AOD-ban a ventiszabályzást állítgattam majd betöltöttem a "default" beállításokat, pár másodpercre rá leállt a gép. Ezután sehogy nem tudtam bekapcsolni, fél másodperce (se) felpörögtek a ventik majd leállt a gép, csak áramtalanítással lehetett újra bekapcsolni, de nem indult azután sem. Mint később kiderült az Enermax védelme kapcsolta le a gépet, eleinte gondoltam esetleg a táp halt meg, rádugtam egy Tagan-t azzal elindult a lap, de valami fura kattogó hangot adott és össze-vissza villogtak a fázisokat jelző ledek (normális esetben folyamatosan világítanak), rögtön áramtalanítottam a gépet (ez ismét bebizonyította, hogy Tagan tápot jobb messziről kerülni). Először azt hittem hogy meghalt a lap, de próbaképp kivettem a procit, ekkor elindult rendesen, bepattintottam öcsém 550-esét szintén működött. Szóval szerintem először próbáld meg proci nélkül elindítani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő