Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cadal őstag Én már leszedtem, roppant egyszerű, ha a kezedben van a lap. Amúgy van alatta paszta, csak szerintem valami nagyon egyszerű ezüstpaszta. Elég száraznak tűnt, úgyhogy kapott egy kis tisztítást, és MX2 pasztát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje. . Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje. 
 Amúgy szvsz, ha csak az ember nem akarja kedvtelésből lecserélni az északi híd hűtőbordáját, akkor a gyári is tökéletes a hűtésre. Megmondom őszintén azt nem tudom hány fokos lehet, de szerintem jó az úgy. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje.
 . Amúgy hihetetlen milyen kicsi az északi híd chipje.