Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz LanyUs #72630 üzenetére

    Te csak turelmesen alapozz,megvan ennek a helye barki barmit is gondol :K neked a mostani kozepes nap jo lesz neki laza napnak,de ez nem erdekes.
    Ha latott volna engem mennyi 5:30-6:00-as iramu totyogesem volt egy-egy 1:14es felmaraton elotti ciklusban,akkor lehet mashogy tekintene az ilyen munkara.Persze combos heti km szammal,mert az a masik ami kell ide...de csak szepen sorjaban. Heti 50-70km az mar jo kiindulo pont,plane ha van melle kis bringa is.Kesobb amikor gyorsuls ezen a pulzuson,akkor ennyi edzesido alatt nehany km-vel tobbet gyujtesz automatikusan hetente.Nem is kell hozza tobbet edzeni idoben.
    Nyaron amikor sokat kint lehet lenni,tudsz esetleg feljebb is lepni nehany heten a heti ossz km-ben :K ilyen havonta egy hetet kitolsz 70km-re,a tobbi marad 50-60km es lepdelsz tovabb.
    En regen heti 40-50km-t futottam hetente,amikor kozeptavos voltam,azzal kb 1:19 -es nyogvenyelos felmaratont birtam kifutni,az is 10-12km-ig nezett ki szepen,utana mint a lyukas matrac :P egy lepeset sem kivantam feltavtol mar.
    Szoval munka volt ezzel nekem is :K es nem a sebesseg felol kellett igazitanom az edzesheteken,hanem mennyiseg kellett,amit eloszor csak laza szinte kocogos modban tud a test,ha elkezdi az ember pakolni a heti adagot.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák