- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson #2731 üzenetére
rekord az a pár héttel ezelőtti EGLL-RJAA BAW overnighter groupflight - én is szeretek hosszú utakat repülni (főleg a 747 miatt), és én is szeretek csoportban repülni...
kicsit sztorizok, sry...
egyszer viszont tök spontán, egy EGLL-OMDB utat repültem le másodmagammal (személy szerint Kylan Walters-szal, akinek a neve esetleg avsim-ről lehet ismerős, bár én nem ismertem, csak a google által találtam rá - volt időm kutakodni- ő meg használ(t) PHP-Fusion-t, aminek egy ideig fejlesztője voltam, vagyis még vagyok is, csak jobbszeretek repülni, mint programozni
)... szóval EGLL-en egymásra találtunk... eredetileg csak azért írtam rá, mert rossz rwy-en akart felszállni (nem volt atc koradélután - bár asszem egész út alatt nem találkoztunk egy atc-vel sem), aztán láttam, hogy ő is OMDB-be tart... míg átért a kifutópálya másik végére, gyors beprogramoztam az első pár waypoint-ot (kb addig, ami már a csatorna felett van), aztán rögtön taxi, takeoff, sehol senki, irány fel utazómagasságra, ott úgy is gyorsabban lehet haladni, mint lent, SID-et repülve (atc egyébként is rögtön fel szokott minket engedni, ha nincs a környéken gép).... közben az út maradék részét is beprogramoztam, és kb egyszerre értük el az utazómagasságunkat... aztán tartottuk is az egymáshoz viszonnított pozíciónkat egész út alatt... a Fekete-tengernél szétvált utunk, de valahol Törökország felett pont ugyan úgy találtunk egymásra, ahogy elváltunk (igaz én elég nagy hátszelet kaptam, így kicsit lassítanom kellett - összehangoltuk a közös waypoint-ra érkezési időt)... aztán az approach-nál már muszáj volt szétválni, de végül egymás mellett tettük le a gépet a két kifutóra (az egyik kicsit előrébb kezdődik, szóval nem volt tökéletes parallel landing, de jó volt)... ez volt az addigi leghosszabb repülésem, pár The West Wing epizódot elfogyasztottam közben
EGLL-RJAA-nál viszont egyet se néztem, TeamSpeak-re tapadtam (oroszok felett, ahol nem volt atc)... elvégre most csütörtökön előrehozottan érettségizek angolból, szóval gondoltam gyakorlom kicsit - még ha csak hallgattam is....
szóval én is vevő vagyok a hosszú utakra, meg a közös repülésekre, csak annyi a probléma, hogy most már inkább csak rövidebb utakra van időm, mivel közben elkezdődött a suli...
szerk: jah, és én még soha nem aludtam repülőn
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Tenisz topic
- Kés topik
- Autós topik
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged