Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kojak007

    tag

    válasz GerykO #9170 üzenetére

    WOW és még jó pár ejha... :)

    ez az AMD-s integrált dolog nagyon bejön :) gondolom ez hasonló mint az intel iON os cucca... de akkor ezek szerint erősebb nála?

    nézegettem a piacot és az asus-nak is és a gigabytenak is van hasonló deszkája, viszont valamivel drágábbak. Miben tud többet a másik kettő vajon? vagy inkább a név miatt drága? ami feltűnt h azokon usb 3 is van ezen nincs viszont van ez az XFast cucc, vajon az ér valamit?

    Házam még nincs, de tuti ez a Psile lesz, mert beleszerettem...nem láttam még hasonló designos fasza házat.

    NAS kelleni fog, mert lassan 8-10 TB nál jár a múúvi databézem...és annyi vinyó nem fér el ebbe a kis házba, a Psile-be egy max 500GB-os HDD lesz, azthiszem olyan is van vhol a szekrényemben még a régi notimból visszamaradva amit leváltott az SSD-m.

    viszont tápot nem tudom h kapok e a házhoz... ha nem akkor milyet javasolnátok? esetleg tudnátok linkelni jó tápot? ahogy nézem az oldalt nincs hozzá..és gondolom külső táp illik hozzá, mekkora kell egy ilyen vashoz? elég 80W, vagy nagyobb kell 150W? lényeg a márka stb?

    huhh GerykO jót dobtál be hallod... :) ezzel min 40k-t spórolhatok :) csak remélem bírja azt amire nekem kell gördülékenyen szaggatásmentesen :)

    távirányítónak gondoltam még a dinovo mini klavira, az jó választás lehet xbmc-hez? meg amúgy egy htpc-hez?

Új hozzászólás Aktív témák