Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baleee89

    aktív tag

    hi all! én htpc épitésére adtam fejem föbb indokok közöt szerepel hoyg öszegyült pénz egy 22es samsung monitora és ahely hiány! de nekem sokkal komplexebnek kell lenie nem ellgé pusztán csak film dvd szokásos dolgok!
    amire kellene:
    -játék, gép,net,film nézés,hifi szal ilyen all in! + néma legyen!
    - én jelenlegi gépem alakitom át elladom és veszek dolgokat!
    - amikböl remélhetöleg állni fog: [link]
    -[link]
    - procinak hamonál kapható g2-es 4400 proci mellet döntötem 1.1 volton viszi az alap óra jeleit igy már csak 35 watot fogyaszt!
    -alaplap [link] elözö lapom is mini atx volt de abba hála jó istenek nem lehet feszt csökenteni szal kényszerü lap csere 4k ráfizetésle meg oldható volt!
    -proci hütönek magaság miat ez jutot [link]
    -ramok meg voltak ocz pc 6400 platinum 2x1 giga
    -vga cserére is szórulok egyrészt a 7600gt elég gyengécske már másrészt az amd chip nem igazán paszint az nvidiával! szal tervbe van 3850 vagy 3870 vagy passiv hütésest fogok venni vagy a már meglévö [link] thermalright hütöt fogom használni!
    -chipsetet nem tervezem hüteni elvileg amd nem olyan forró fejü mint nvidia, nv chipes lapom sokszor fagyot nb túl melegedés miat! de ha itt lesz ilyen akkor valszeg thermalright hr-05 sli hütöt fogok beiktatni amiat hogy vga elférjen
    -én külön külsö tv boxot akkarok használni hogy gépnélkül is menyen a tv [link] tudja az 1680x1050 plusz pipet kép minösége is korekt!
    -vinyó már meglévöt fogom használni seagate 250 gb egy silentmaxx boxal társitva! [link]
    - házikóbol a media kittest akkarom venni annál elvielga saját áv irányitójával be tudom kapcsolni a gépet!
    - hangról egy régebi sound blaster 7.1 24 bites hangkari fog gondoskodni
    - az egész egyelöre egy logitech z-4 hangszóron fog megszólalni egyelöre [link] amitn gyülik egy kis creditem le akkarom, cserélni egy komolyab 5.1 rendszere
    -tápról még nem esett szó valszeg tts nél kapható nortq passiv táp fog bele menni ( most 20k nála) a háznak a teteje ilyen szelözös szal meleg felve fog távozni szal táp miat nem agódok!
    -nemtom hogy a házban lévö 2 6cm es ventit kellesz e üzemelni proci miat de nagyon remélem hogy nem!
    -a gép nagyából kész! már csak ház hiányzik elég borsos 42k körüli ára miat ö maradt utoljára amint össze rakom gépet új házba teszek fel képeket és melegedési eredményeket! :R
    -elnézést a nyelvhelyeségi hibák miat nyelvtan nem eröségem :R

    VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/

Új hozzászólás Aktív témák