Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz FBLLMAG #58316 üzenetére

    Van itthon LADDA AA-s akku, de nekem nem jött be igazán, baromi hamar lemerülnek. Nem is kívánok lámpába ilyet, mert fontosabb, hogy minden lámpám 18650, így csereszabatosak az aksik, ha egyikbe lemerül akkor max átcserélem a tartalék lámpából. De ha már kétféle áramforrású lámpám van, akkor vagy mindkettőhöz kell hordanom külön pótakkut... szóval nem variálok, maradok 18650 fronton.

    Esküszöm vennék Zebralight-ot, mindenhol csak jókat hallok róla, de nincs hazai hivatalos forgalmazás (vagy csak nem tudok róla). Közel 100$-os lámpákat meg nem fogok Kínából, vagy az istentudja honnan rendelni, ahhoz már túl drága. Akármilyen jó, ugyanúgy tönkremehet mint bármi más, értékénél fogva itt már nyilván nem csak megvonom a vállam és dobom a kukába, hanem számít, hogy van e érvényesíthető gari rá.

    Még az Armytek-nél is necces, hogy hazai forgalmazótól vettem, hivatalos, számlás stb. de postáznom kellett vissza (1800Ft) a gari miatt és már egy hónapja lassan nincs lámpám... képzelem hogyan zajlana mindez ha a föld túloldalával kellene intézni adott esetben. Nem is a pénz a bosszantó benne, hanem egyszerűen nincs rá időm, hogy most ezért elmászkáljak napközben (amikor kb minden percem atomra be van táblázva), meg a postán sz*arakodjak, sorbaálljak, csomagoljak, telefonálgassak utána... :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák