Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Sparrow

    aktív tag

    válasz bul07 #16637 üzenetére

    Köszi!
    És mi a különbség a két driver között, a számokat látom (de nem értem). :F Melyiknek mi az előnye, és mi a hátránya a másikkal szemben? Az esztergáltatást hanyagolnám, az már nem érné meg csak mondjuk az a 20mm-es gyűrű. Most az egyik haveromnál van a lámpa, uh sajnos nem tudom most megmérni a driver átmérőjét, de lehet hogy tud majd rajta cserélni vmit, mert olyan helyen dolgozik, ahol ilyen kütyük vannak. Ha nem jön neki össze veszek vmit azok közül amit ajánlottatok.

    Amúgy éjszakai erdőben biciklizéshez kell a lámpa, uh az a szórás elégnek tűnik a képek alapján, mint ami a linkelt C8-nak van. Kicsit jobban szór az nem baj, erdőben sztem jól jön az, de világítson kellő távolságra is (bár tudom, hogy ebben a kategóriában az egyik a másik rovására megy).

    M_o_g_y_i: 8,1$-ért vettem, uh nem ér sok cécót, pláne hogy úgy tűnik ma sikerült refundolni! ;]

    Egyébként milyen lámpát ajánlanátok az én igényeimhez, amiket fent írtam (kormányra tenném) és az U2-nél ne legyen kisebb fényereje valamint 1db 18650-es akkuval menjen, most egy Panasonic NCR18650PF 2900mAh-s sült meg majdnem a lámpámban, baja úgy tűnik nem lett, uh őt használnám a jövőben is? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák