Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Crytek #9194 üzenetére

    Nem "arra a szintre" gondolok. A tényleges szintlépéssel nem fog lépni a skilled, amint irtam, azok gyakorlással, és trainerek segitségével (persze csengetni kell érte). Ha félreérthető voltam, szorrika; itt az egyes skillek szintjeire értem, pl. a te esetedben a Destruction-ra. 50-es Destruction elérhető viszonylag hamar, az én karimnak 15. szint körül volt 50-es (Journeyman) a Destructionja. Nem a tényleges szinttől, hanem a szóban forgó varázslatért felelős skilltől függ, milyen varázslatokat tudsz használni. Természetesen ugyanez vonatkozik minden más tipsu varázslatra. Ha vágod az angolt, javaslom a linkelt oldalon ezügyben körülnézni, megismerheted az alapokat, hogy függnek össze egymással a skillek, és az attributumok.
    Eleinte tényleg nehéz tud lenni, sokszor egy farkast is kinszenvedés agyonvágni egy silverkarddal. Azzal a karddal, amivel egy fejlettebb karakter két husantásból padlóra tesz egy minotaurt.
    Én azt javasolnám, az elején türelem. Ha destruction skillt akarsz hegyezni, használd a lehető legegyszerübb, legputribb varázslatot, amit ez a skill hajt, pl az alap flare. A fő küldivel meg ne foglalkozz, elvan az egy ideig magában (ha még nem tartanál ott). Próbáld fejleszteni a skilljeid, azok használata által, gyüjts lootot, amiket eladva akár trainelheted magad megfelelő oktatóknál.
    Egyébként a mostani Oblis karim 50-en van ténylegesen, de már nem nagy kihivás vele, 100as Sneak-el lesből egy minotaur egy ütés. Ellenben nyilazni nem tud, 17-en van az idevágó skillje:) Nem használtam, nem nyilaztam sosem, igy nem fejlődött.

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák