Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz Varlaisaran #8896 üzenetére

    "Szerintem direkt csinálták meg így, ilyesmi indittatásból" Hát szerintem meg simán elbaltázták. :N Az első karakterem Redguard volt, lófütyi manával. A spell-t 20. szint körül szereztem meg, és valami 1000 manát kért volna akkor is, amikor már 100 volt a Destruction szintem. Gondoltam, másodjára trükkös gyerek leszek. Akkor Bretonom volt (az amúgy olyan faj, mint a travianban a római: az elején szívsz, a végén te leszel a császár) és már valami 4. szinten megcsináltam a küldetést. Na, ennek eredményeképpen kaptam egy sima Electrocution-nal kb. egyenerétékű sebzésű, csak valamivel több manába kerülő használhatatlan spell-t... Szóval ez a levelezés nem jött igazán össze, talán túl sok levelet szívtak a tervezésnél... :D

    66-sebzésű kétkezes??? Miből van ez, gyémántból?? Ez nagyon durván overpowered-nek tűnik. Ez valami mod volt? Nem szeretem az olyan modokat, amelyekben nyomi szinten álló karakterek számára is elérhetővé tesznek ilyen felülmúlhatatlan God-mode fegyvereket.

    Antonius: Fagyérzékenység? Ez fegyveren van? Nem tudom, talán a weakness to frost-ot magyarították így? Az annyit jelentene, hogy 35% esetében egy 100-as frost sebzés helyett 135-öt sebez.

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák