Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz Antonius1978 #8821 üzenetére

    A legendák szerint Az Aldmer faj volt az első, akik benépesitették a placcot (Nirn első bennszülöttei). Ahogy lassan szóródtak szét a kontinensen, keveredtek, más más kultúrák alakultak ki egyes régiókban. Minden mer nemzet innen eredeztetik (altmer, bosmer, dunmer, stb). Amelyikek mára megmaradtak, azok közül az altmer emlékeztet rájuk leginkább külső megjelenés alapján. A korai érákban az egyik ilyen nemzedék volt az ayleid (Wild Elves). Leginkább az Altmerre emlékeztetnek, de attól eltérnek kicsit.

    Őket láthatod az alapjátékban is, az Ultimate Heist quest végefelé, "Ayleid Guardian"-ek képében. Amint közelitesz a kijárathoz, a két szobornak látszó guardian életre kel, emberi élet kioltására alkalmas eszközeik segitségével előre megfontolt szándékú emberölést fognak elkövetni rajtad, mellyel tudatositani kivánják feléd azt, hogy te nem akarsz továbbmenni, mert az neked nem jó:D Ha sikerül lenyomni őket, látszik, hogy néztek ki.

    Az Ayleid race faj plugin is innen modelleződtetett, alighanem hiteles lehet. Az első Oblivionos karakterem is ezzel a pluginnal született. Hát valahogy igy néztek ki...

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák