Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Jorus #6913 üzenetére

    Vajon miért befolyásolna a RAM-ok foglaltsága egy erősen RAM-föggő progit? :F Nem is értem... :U De a spéci hangkártya bizony bezavarhat, ismerősömnek is össze-vissza vágta egy rakás programját, de maga a hangkártya tényleg pöpec volt (valami 30k-s szerénység).
    Nem próbáltad kényszerített módot lekapcsolva? Mert az is zavarkolódhat. Vagy megpróbálhatod lekapcsolni a hangkaridat, és a lapit használni a felvételhez.
    A FEAR messze nem terheli annyira a rendszert, mint az agyonmodolt Oblivion, ami abból is kitűnik, hogy míg az Obli éppen játszható nálam, addig a FEAR 2-t csökkentett órajelű (500/600@1.143V) profillal toltam végig. ;]
    Nem nagyon böngészek részinformációkat a feltöltős netemmel... :(((
    Én vettem föl mindenféle felbontásban, 1680x1050-ben, 1280x800-ban is (mindig a játék felbontásával). Mondjuk utóbbi ment csak max-közeli grafikán fraps-szel, ahol kicsit lejjebb vettem az élelmosást és az AF-et, mert divx-be kódolva úgysem látszik, inkább a képminőség volt a lényeg (pl. az extra vizes/falombos ini-tweak-elt videóknál).
    Mindenesetre az én szerény konfigom tökéletesen alkalmas Oblivion-videók készítésére (csak hát a feltöltés nem mostanában fog menni). Amúgy a lapomon zajszűrőt tett az ASUS a hangkarira (EP35-DS3 volt előtte :P ), szóval elég szépen és jól szól a hifi-ben. Mindenesetre az erősítő min. zaján kívül más nem nagyon van más, totál csöndben sem.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák